1 OP 1 

Coaching

Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. Whenever. Wherever. Flow leidt tot succes, wat succes dan ook voor jou betekent. In een optimale staat van flow stijg je boven jezelf uit en doe je de dingen die je doet moeiteloos. Vergeet je alles om je heen. Maar...hoe kom je in die flow en vooral ook; hoe blijf je in die flow?

- KNOWING WHERE yOU ARE GOING , iS tHE oNLY wAY tO kEEP fOCUS -

JIJ BENT ER KLAAR VOOR

Jij bent er klaar voor om stappen te maken. En je bent er klaar mee om die uit te stellen. Je bent op zoek naar een sparring partner, iemand die een stukje samen op kan lopen met je, die jou kan helpen om in beweging te komen én te blijven. Focus en een kristalheldere kijk op de zaak is waar jij behoefte aan hebt.

WANT DIE ENERGIEKE, KRACHTIGE pERSOON dIE jIJ dOORGAANS BENT...

merkt dat de onrust de laatste tijd wat sneller toeslaat en dat opladen meer moeite kost...

 • Logo donkergrijs -01

  Je merkt dat je op een automatische piloot leeft.

 • Logo donkergrijs -01

  Je hebt soms het gevoel dat je alleen maar aan het rennen en vliegen bent en vraagt je tegelijkertijd af; waar ben IK in het hele verhaal?

 • Logo donkergrijs -01

  Je merkt dat je grenzen vervagen en je je focus verliest.

 • Logo donkergrijs -01

  Je houdt van de mooie dingen van het leven, maar het lijkt wel of je geleefd wordt. Lijstjes in je hoofd, lijstjes in je telefoon, lijstjes op je werk.

 • Logo donkergrijs -01

  Je wilt meer verdieping & verbinding; in je werk en in je relaties.

 • Logo donkergrijs -01

  Je vraagt je af of je ooit in balans komt met 'de tijd'.

 • Logo donkergrijs -01

  Je voelt de spagaat tussen werk, privé, partner, kinderen, collega's, vrienden, hobby's, leuke en minder leuke verplichtingen; iedereen wil iets van je.

En het goede nieuws is:

... die energieke, krachtige persoon die jij bent en altijd bent geweest…die is er nog steeds!

WAT LEVERT DIT TRAJECT JE OP?

Balans. Energie. Voldoening. En een (gevoel van) vrijheid!

Gedurende (én na) dit traject :

- Ontstaat er een gevoel van vrijheid in je werk & leven
- Kom je los van vaste patronen, conditioneringen & de automatische piloot
- Heb jij een heldere kijk op wie jij bent, wat je doet en hoe je het doet
- Heb jij een duidelijke richting, inclusief een plan
- Neem jij leiderschap in je werk en je leven
- Is radical selfcare heel gewoon voor jou  
- Durf jij de keuzes te maken die passen bij jou
- Stroomt de energie en de levenslust (weer) door je lijf en leden

WIE BEN JIJ?

Jij bent een aanpakker. Je bent ambitieus en je wilt alles uit het leven halen. Je bent actief op veel meer fronten dan alleen op je werk en daar geniet je van. Je gelooft in jezelf, pakt kansen altijd met beide handen aan en staat open voor alles wat het leven te bieden heeft. Je hebt een succesvolle carrière, een mooi leven, eigenlijk niets te klagen en toch knaagt er iets.

- IF YOU DON'T LIKE WHERE YOU ARE, MOVE YOU ARE NOT A TREE -

Je zit vast in het patroon van je leven. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. En zeker niet slecht, maar je voelt aan alles dat het beter kan. Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wil leven in flow en succesvol zijn. Maar...wat betekent succes eigenlijk voor jou? Is dat een financieel doel? Of zit dat meer in een goede werk-privé balans? Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een ander vlak? Is het doorgaan met overleven, of is het tijd om te gaan leven?

Jij realiseert je dat het tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wauw! Wat een traject heb ik gehad bij jou Martine.

Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden. Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar!

Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Net gescheiden, “te” goed lopend bedrijf, medicijn verslaving, overgewicht, zwaar overprikkeld, bijna 50 en behoorlijk de weg kwijt.

Via via had ik iets over HSP gehoord, Dr. Google eens gevraagd, hier en daar het één en ander over gelezen, herkenbaar, maar ik was nog niet overtuigd.

Op zoek gegaan naar professionele hulp, en zo (online) Martine tegen het lijf gelopen.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier moest zijn.

Zij kon mij alles leren over HSP en hoe daar mee om te gaan.

Even slikken van de prijs van het 1 op 1 coaching traject, en toch besloten mezelf dat voor mijn verjaardag cadeau te doen.

Dat besluit kan op het lijstje van de betere besluiten, alle moeite, tijd en geld meer dan waard.

Samen, heel intensief, mijn verleden, heden en mijn toekomst mooi op een rij gezet en in het licht van het HSP nog eens beter bekeken.

Dat ik HSP, HSS, HB, strong willed en extravert ben staat voor mij inmiddels volledig buiten kijf :-).

Martine heeft mij laten zien welke keuzes ik daarin kan en maken om het leven voor mij mooier te maken. Leefbaarder zeg maar.

Tijdens het traject liep ik tegen een aantal behoorlijke obstakels aan, zowel privé als zakelijk. Haar nuchtere, rustige en professionele ondersteuning maakte van deze obstakels prachtige leermomenten, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Haar enorme kennis op het gebied van HSP maakte haar voor mij een vraagbaak voor letterlijk alles wat me te binnen schoot tijdens het traject, evenals haar kennis en ervaring over allerlei andere zaken met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze kwam met onverwachte voorzetten die scoren voor mij super simpel maakte.

Ze begreep mij, kon mij volgen en wist me altijd weer op het juiste spoor te zetten waardoor ik verder kan met mijn ontdekkingsreis.

Inmiddels ben ik van de medicatie af, heb ik balans gevonden in mijn voeding en daarmee in mijn gewicht, ben ik losgekomen van mijn bedrijf, die me vooral veel energie kostte en ga ik komend jaar iets heel anders doen en heeft er een verdieping plaatsgevonden in mijn (persoonlijke) relaties.

Kortom, ik heb de weg weer teruggevonden!

Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug op het traject.

-Mathilde

HOE ZIET ONZE SAMENWERKING ERUIT?

Kennismaking

Tijdens de kennismaking onderzoeken we samen of we een match zijn. Of ik degene ben die jou verder kan helpen en of we het allebei zien zitten om 6 maanden samen op te lopen. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Live Kick off

Deze live sessie is de kick off van onze intensieve samenwerking. Tijdens deze sessie gaan we jouw doelen onderzoeken en vaststellen, je why ontdekken én maken we afspraken over hoe jij je aan de afspraken met jezelf gaat houden.

Wekelijks contact

Wekelijks stuur je mij je accountability sheet en hebben we contact met elkaar. Over hoe het gaat, wat je de komende week gaat doen etc. Een stok achter de deur om ook echt in beweging te komen en wekelijks te sparren over de stappen die je zet. Iedere keer op een andere manier. We doen elke keer wat er nodig is voor jouw ontwikkeling. Met veel liefde & plezier!!

Maandelijkse (Skype) Coaching

Iedere maand hebben we een Skype gesprek van een uur. Tijdens dit gesprek zoomen we in op je voortgang en sturen we bij waar wenselijk.

Altijd bereikbaar

Omdat we een intensieve samenwerking aangaan, kun je tussendoor altijd contact opnemen als je daar behoefte aan hebt. We kunnen bellen, mailen, skypen, appen. Jij geeft het aan en we vinden altijd een mogelijkheid of een gaatje. We doen er samen alles aan om jou in beweging te houden. Alleen als het midden in de nacht is vraag ik je om er even extra bij na te denken of het écht nodig is ;-)).

Afsluitende sessie

De afronding van het traject doen we ook altijd live. Want dan hebben we wat te vieren! We kijken terug, staan stil bij de stappen die je gezet hebt én we kijken vooruit.
Naar de weg die voor jou ligt en wat je aan munitie meeneemt om hier vandaan verder op weg te gaan.

WAT HOEF JE NIET TE VERWACHTEN?

Dit traject is geen quick fix en ook geen bezigheidstherapie. Met dit traject gaan we samen het commitment aan om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. All inclusive; inclusief alle leuke en minder leuke kanten die daarvoor nodig zijn. Maar altijd om het hogere doel te dienen, namelijk jou vooruit helpen op basis van jouw doelen en uitdagingen. Ik nodig je uit om uit je comfortzone te komen, want 'that's where the magic happens’.

Dit traject is ook niet bedoeld om een business op te bouwen. Dit traject is voor ondernemers, mensen in loondienst, leiders en aanpakkers, die zich willen ontwikkelen, de regie willen nemen over hun werk én hun leven en werk en leven daardoor kunnen inrichten op een manier die past, voldoening geeft én energie oplevert.  

WIE BEN IK?

Ik ben Martine de Troije en al vanaf mijn 18e gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat we een keuze hebben. Altijd. Ik ben een kickass goaldigger, maar geloof ook in love & light :-).
Ik hou van schoppen tegen heilige huisjes, conditioneringen en systemen, maar áltijd met liefde & respect én met het oog op het hogere doel.

Want zeg eens eerlijk; als je écht iets wil veranderen, dan heb je toch veel meer aan een liefdevolle schop onder je kont, dan een aai over je bol en iemand die meepraat met al je sores?

Pak je rol & own je shit, is één van mijn motto's. Met een knipoog. Alles met één doel en dat is altijd jouw next level. 

READY FOR TAKE OFF?

 

JOUW INVESTERING

Jouw investering in tijd en geld is afhankelijk van de duur die jij kiest voor het traject (4 of 6 maanden) en de manier waarop we onze samenwerking vormgeven. Jouw wensen hierin onderzoeken we tijdens de vrijblijvende kennismaking, zodat ik aan de hand daarvan een offerte op maat voor je kan maken.

Zo! Wanneer start jij met de tijd te nemen voor jezelf? Want...als jij het al niet doet....wie denk je dan dat het voor je gaat doen?

Ja, ik wil graag een gratis kennismaking aanvragen!

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring