1 OP 1 

Coachingstraject

Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. Whenever. Wherever. Flow leidt tot succes, wat succes dan ook voor jou betekent. In een optimale staat van flow stijg je boven jezelf uit en doe je de dingen die je doet moeiteloos. Vergeet je alles om je heen. Maar...hoe kom je in die flow en vooral ook; hoe blijf je in die flow?

- KNOWING
WHERE YOU ARE GOING,
IS THE ONLY WAY TO KEEP FOCUS -

JIJ BENT ER KLAAR VOOR

Jij bent er klaar voor om stappen te zetten. En je bent er klaar mee om die uit te stellen. Je bent op zoek naar een sparring partner, iemand die open & eerlijk met je meekijkt, die je kan spiegelen, confronteren waar nodig, die jou kan helpen om in beweging te komen en je bovenal die liefdevolle schop onder je kont kan geven die je zo nodig hebt. Focus en een kristalheldere kijk op de zaak is waar jij behoefte aan hebt.
-

WANT DIE ENERGIEKE, KRACHTIGE pERSOON dIE jIJ dOORGAANS BENT...

merkt dat de onrust de laatste tijd wat sneller toeslaat en dat opladen meer moeite kost...

 • Logo donkergrijs -01

  Je merkt dat je op een automatische piloot leeft.

 • Logo donkergrijs -01

  Je hebt soms het gevoel dat je alleen maar aan het rennen en vliegen bent en vraagt je tegelijkertijd af; waar ben IK in het hele verhaal?

 • Logo donkergrijs -01

  Je merkt dat je grenzen vervagen en je je focus verliest.

 • Logo donkergrijs -01

  Je houdt van de mooie dingen van het leven, maar het lijkt wel of je geleefd wordt. Lijstjes in je hoofd, lijstjes in je telefoon, lijstjes op je werk.

 • Logo donkergrijs -01

  Je wilt meer verdieping & verbinding; in je werk en in je relaties.

 • Logo donkergrijs -01

  Je vraagt je af of je ooit in balans komt met 'de tijd'.

 • Logo donkergrijs -01

  Je voelt de spagaat tussen werk, privé, partner, kinderen, collega's, vrienden, hobby's, leuke en minder leuke verplichtingen; iedereen wil iets van je.

En het goede nieuws is:

... die energieke, krachtige persoon die jij bent en altijd bent geweest…die is er nog steeds!

1-OP-1 TRAJECT LEVEN & LEIDEN IN FLOW

Met als resultaat;
Balans. Energie. Voldoening. En een (gevoel van) vrijheid!

Gedurende (én na) dit traject :

- Ontstaat er een gevoel van vrijheid in je werk & leven
- Kom je los van vaste patronen, conditioneringen & de automatische piloot
- Heb jij een heldere kijk op wie jij bent, wat je doet en hoe je het doet
- Heb jij een duidelijke richting, inclusief een plan
- Neem jij leiderschap in je werk en je leven
- Is radical selfcare heel gewoon voor jou  
- Durf jij de keuzes te maken die passen bij jou
- Stroomt de energie en de levenslust (weer) door je lijf en leden

WIE BEN JIJ?

Jij bent een aanpakker. Je bent ambitieus en je wilt alles uit het leven halen. Je herkent j in thema's als hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid en wil die graag verder uitdiepen in de vorm van jouw gebruiksaanwijzing, zodat je die unieke talenten ook bewust kunt gaan inzetten. Je bent actief op veel meer fronten dan alleen op je werk en daar geniet je van. Je gelooft in jezelf, pakt kansen altijd met beide handen aan en staat open voor alles wat het leven te bieden heeft. Je hebt een mooie carrière, een mooi leven en bent helemaal toe aan een next step. 

- IF YOU DON'T LIKE WHERE YOU ARE; MOVE. YOU ARE NOT A TREE -

Je staat al even stil voor je gevoel, vast in de waan van de dag. In het patroon van je leven. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. En zeker geen slecht leven, maar je voelt aan alles dat het beter kan. Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt werken & leven onder JOUW voorwaarden. Terug achter het stuur van jouw leven. Leven & Leiden in FLOW. 

Jij realiseert je dat het tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden.

 Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar!

Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

Hanneke

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Nina

Net gescheiden, “te” goed lopend bedrijf, medicijn verslaving, overgewicht, zwaar overprikkeld, bijna 50 en behoorlijk de weg kwijt.

Via via had ik iets over HSP gehoord, Dr. Google eens gevraagd, hier en daar het één en ander over gelezen, herkenbaar, maar ik was nog niet overtuigd.

Op zoek gegaan naar professionele hulp, en zo (online) Martine tegen het lijf gelopen.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier moest zijn.

Zij kon mij alles leren over HSP en hoe daar mee om te gaan.

Even slikken van de prijs van het 1 op 1 coaching traject, en toch besloten mezelf dat voor mijn verjaardag cadeau te doen.

Dat besluit kan op het lijstje van de betere besluiten, alle moeite, tijd en geld meer dan waard.

Samen, heel intensief, mijn verleden, heden en mijn toekomst mooi op een rij gezet en in het licht van het HSP nog eens beter bekeken.

Dat ik HSP, HSS, HB, strong willed en extravert ben staat voor mij inmiddels volledig buiten kijf :-).

Martine heeft mij laten zien welke keuzes ik daarin kan en maken om het leven voor mij mooier te maken. Leefbaarder zeg maar.

Tijdens het traject liep ik tegen een aantal behoorlijke obstakels aan, zowel privé als zakelijk. Haar nuchtere, rustige en professionele ondersteuning maakte van deze obstakels prachtige leermomenten, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Haar enorme kennis op het gebied van HSP maakte haar voor mij een vraagbaak voor letterlijk alles wat me te binnen schoot tijdens het traject, evenals haar kennis en ervaring over allerlei andere zaken met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze kwam met onverwachte voorzetten die scoren voor mij super simpel maakte.

Ze begreep mij, kon mij volgen en wist me altijd weer op het juiste spoor te zetten waardoor ik verder kan met mijn ontdekkingsreis.

Inmiddels ben ik van de medicatie af, heb ik balans gevonden in mijn voeding en daarmee in mijn gewicht, ben ik losgekomen van mijn bedrijf, die me vooral veel energie kostte en ga ik komend jaar iets heel anders doen en heeft er een verdieping plaatsgevonden in mijn (persoonlijke) relaties.

Kortom, ik heb de weg weer teruggevonden!

Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug op het traject.

-Mathilde

Dankzij het traject en de coaching van  Martine ben ik afgelopen maanden dichter  bij mijzelf gekomen; ik heb ontdekt waar mijn hart echt harder van gaat kloppen. Afgelopen jaren had ik regelmatig last van een knagend, onbestemd gevoel in mijn werk. En liep ik wat betreft mijn energie en kracht steeds leeg. Door meer te leren over HSP kan ik nu mijn sensitiviteit als positief talent zien en anders inzetten en heb ik met verschillende tools meer balans in inspanning en ontspanning.


Martine heeft mij ook laten ervaren hoe goed het kan zijn om door je angst heen te gaan, om ook echt in actie te komen. Maar ook om te kunnen gaan met ‘het soms even niet weten’ en de controle los te laten.
Martine voelde haarfijn aan wanneer er extra aandacht nodig was voor the mind of voor het lichaam. En heeft een gereedschapskist vol fijne oefeningen en methodieken die je een stap verder brengen of juist even rust geven om op te laden. Zij creëert een warme en veilige sfeer met oprechte aandacht. Ik ben heel dankbaar dat ik Martine heb leren kennen en zij mij de afgelopen maanden op weg heeft geholpen.

Ik ga met nieuwe schoenen verder op avontuur!

Annick

Zoekende, verdwaald, rusteloos, moe, vast in een druk leven met gezin en werk. Een denderende trein zonder stops. Wat is er met mij aan de hand?

Martine heeft mij weer leren voelen, uit m’n hoofd naar mijn hart. Daar haalde we samen de antwoorden op mijn vragen. Om vervolgens te vliegen op een andere frequentie vol verlichting en in vertrouwen.

Jolanda

HOE ZIET ONZE SAMENWERKING ERUIT?

Kennismaking

Tijdens de kennismaking onderzoeken we samen of we een match zijn. Of ik degene ben die jou verder kan helpen en of we het allebei zien zitten om 6 maanden samen op te lopen. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Live Kick off

Deze live sessie is de kick off van onze intensieve samenwerking. Tijdens deze sessie gaan we jouw doelen onderzoeken en vaststellen, je why ontdekken én maken we afspraken over hoe jij je aan de afspraken met jezelf gaat houden.

Wekelijks contact

Wekelijks stuur je mij je accountability sheet en hebben we contact met elkaar. Over hoe het gaat, wat je de komende week gaat doen etc. Een stok achter de deur om ook echt in beweging te komen en wekelijks te sparren over de stappen die je zet. Iedere keer op een andere manier. We doen elke keer wat er nodig is voor jouw ontwikkeling. Met veel liefde & plezier!!

Maandelijkse Coaching

Iedere maand hebben we een live sessie en een online sessie. Tijdens de live sessies gaan we de diepte in, ontvang je van mij opdrachten ter voorbereiding, doen we live oefeningen, we doen precies dat wat er op dat moment nodig is. Tijdens de online sessies bespreken we je voortgang, kun je vragen stellen en sturen we bij waar nodig.

Altijd bereikbaar

Omdat we een intensieve samenwerking aangaan, kun je tussendoor altijd contact opnemen als je daar behoefte aan hebt. Via Voxer kun jij je je vragen stellen en ben ik bereikbaar voor real life mentoring. We doen er samen alles aan om jou in beweging te houden.

Afsluitende sessie

De afronding van het traject doen we ook altijd live. Want dan hebben we wat te vieren! We kijken terug, staan stil bij de stappen die je gezet hebt én we kijken vooruit.
Naar de weg die voor jou ligt en wat je aan munitie meeneemt om hier vandaan verder op weg te gaan.

Schermafbeelding 2024-01-31 om 12.18.37
Schermafbeelding 2024-01-31 om 12.16.39
Schermafbeelding 2024-01-31 om 12.11.46
Schermafbeelding 2024-01-31 om 12.15.04

WAT HOEF JE NIET TE VERWACHTEN?

Dit traject is geen quick fix en ook geen bezigheidstherapie. Met dit traject gaan we samen het commitment aan om stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. All inclusive; inclusief alle leuke en minder leuke kanten die daarvoor nodig zijn. Maar altijd om het hogere doel te dienen, namelijk jou vooruit helpen op basis van jouw doelen en uitdagingen. Ik nodig je uit om uit je comfortzone te komen, want 'that's where the magic happens’.

Dit traject is voor ondernemers, mensen in loondienst, leiders en aanpakkers, die zich willen ontwikkelen, de regie willen nemen over hun werk én hun leven en werk en leven daardoor kunnen inrichten op een manier die past, voldoening geeft én energie oplevert.  

WIE BEN IK?

Ik ben Martine de Troije en al vanaf mijn 18e gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat we een keuze hebben. Altijd. Ik ben een kickass goaldigger, maar geloof ook in love & light :-).
Ik hou van schoppen tegen heilige huisjes, conditioneringen en systemen, maar áltijd met liefde & respect én met het oog op het hogere doel.

Want zeg eens eerlijk; als je écht iets wil veranderen, dan heb je toch veel meer aan een liefdevolle schop onder je kont, dan een aai over je bol en iemand die meepraat met al je sores?

Pak je rol & own je shit, is één van mijn motto's. Met een knipoog. Alles met één doel en dat is altijd jouw next level. 

 

READY FOR TAKE OFF?

 

JOUW INVESTERING

Het succes van een samenwerking is altijd afhankelijk van onze klik. Beiden het gevoel hebben dat we blij worden van een stukje samen op lopen en werken aan jouw wensen & verlangens is de belangrijkste eerste stap! 

Vervolgens vertel ik je graag alles over de kosten en instapmogelijkheden.

Boek hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek en dan zien en/of spreken we elkaar snel!

Ja, ik wil graag een gratis kennismaking aanvragen!

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Scroll naar boven