In veel organisaties wordt er enorm veel tijd, energie en geld gestoken in verandering. Zonder dat er werkelijk iets verandert. ‘At the end of the day’ bestaan nog steeds dezelfde cultuur, dezelfde gewoontes en dezelfde gevoeligheden. Het ja zeggen en nee doen verandert niet. Er heerst passiviteit en een gebrek aan daadkracht.

Maar jij gelooft erin! In je organisatie. In je mensen. In je team. Jij wilt vooruit. Je wil bouwen. Je hebt nog steeds de ambitie om dat onontgonnen potentieel van je team en je mensen aan te boren. En je weigert je neer te leggen bij ‘tja, zo doen we dat hier nou eenmaal…’.

Jij bent een manager of teamleider met een duidelijke visie. Je verwacht dat je team meegaat met nieuwe ideeën maar soms is dat een enorme uitdaging. Je team heeft het misschien ook wel voor de kiezen gehad de afgelopen tijd; reorganisaties, verloop, verzuim. Maar je merkt dat sommige medewerkers blijven hangen in het verleden. Lijken niet te willen en onderling loopt het ook al niet altijd even lekker. Je ziet dat het schuurt, maar je kunt er de vinger niet opleggen.

Wil jij:

 • vooruit met je team en gewoontes doorbreken?
 • weten hoe je dat onontgonnen potentieel van jouw team aanboort?
 • samenwerken met een team van mensen dat er écht voor gaat?
 • passiviteit binnen je team omzetten naar daadkracht?

Na deze tweedaagse teamtraining:

 • is er (weer) onderlinge verbinding in jouw team
 • weet jouw team dat samenwerken niet alleen noodzakelijk is, maar ook heel leuk
 • heb jij als manager input voor de individuele ontwikkelplannen van jouw teamleden
 • wordt jouw visie een gedragen visie van het team
 • ontstaat er door fun, flow en focus weer verbinding & resultaat

Hoe zou het zijn als jij meters maakt met je team? Je reorganisaties, verloop en verzuim achter je laat en je met een geïnspireerd en energiek team vooral vooruitkijkt?

Je wilt natuurlijk weten waar je aan begint als je deze teamtraining met ons aangaat.

Wat ga je met je team doen? De 2-daagse teamtraining is modulair opgebouwd en je hebt keuze uit de volgende drie programma’s:

1. VIP programma

Dit programma bevat een 2-daagse teamtraining en staat volledig in het teken van optimale samenwerking en verbinding in het team. Onderwerpen die tijdens deze 2-daagse aan bod komen zijn:

 • Visie & waarden
 • Vertrouwen, veiligheid en verbinding
 • Commitment, motivatie en persoonlijke ontwikkeling
 • Concrete tools om in de praktijk verder te bouwen aan het team

De middag op dag 2 is gereserveerd voor een module naar keuze. De volgende modules kunnen hiervoor worden gekozen:

 • Communicatie
 • Prioritijdmanagement
 • Energiemanagement
 • Concrete stappen in processen & procedures 

Investering
De investering voor het VIP Programma bedraagt EUR 3995,- voor max. 6 personen. Dat is excl. BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten. En inclusief materialen en een intakegesprek met jou als manager/teamleider. Voor een extra deelnemer betaal je EUR 495,- p.p. excl. BTW met een maximum van 12 personen per training.

2. VIP + programma

Dit programma bevat alle elementen van het VIP Programma, aangevuld met 2x een strategische  sessie met jou als manager/teamleider. Eén sessie na trainingsdag 1 en 1 sessie als evaluatie na trainingsdag 2. Tijdens deze sessies ontvang jij tools, inzichten en handvatten om op een effectieve manier verder te bouwen met je team.

Investering
De investering voor het VIP+ programma bedraagt EUR 4995,- voor max. 6 personen. Dat is excl. BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten. En inclusief materialen, een intake en 2 strategische sessies met jou als manager/teamleider. Voor een extra deelnemer aan de teamtraining betaal je EUR 495,- p.p. excl. BTW met en maximum van 12 personen per training.

3. Maatwerk

Dit programma bevat alle elementen van het VIP+ programma, aangevuld met een sterke punten analyse per teamlid (voorafgaand aan de 2-daagse training), intervisie, mogelijkheid tot 360 graden feedbackronde en persoonlijke coaching voor de deelnemers.

Investering
De investering voor de diamanten package deal is in verband met de maatwerk elementen alleen op aanvraag beschikbaar.

Waar
De trainingsdagen vinden incompany plaats, of, bij voorkeur, op een in overleg te boeken externe locatie.

Scroll naar boven