DANKJEWEL

VOOR HET AANVRAGEN VAN DE ADEMHALINGSOEFENINGEN

Ze zijn naar je onderweg en zullen in een paar minuten in je inbox belanden (check ook je spam).

Clarity Call
Je hebt de oefeningen vast niet voor niets opgevraagd. Als je het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen, plan dan een Clarity Call in. Wie weet kan ik je op weg helpen of zijn mijn programma's iets voor jou. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

 

In 7 stappen Concessieloos Jezelf zijn & je ware potentieel benutten | masterclass voor sterk voelende, (hoog)sensitieve en hoogebegaafde professionals die stappen willen zetten!

Heb jij het gevoel dat je je regelmatig inhoudt? Dat je iets doet, terwijl je het eigenlijk niet wilt doen? Of dat je iets niet doet, terwijl je het eigenlijk wel wilt doen? Dat je jezelf niet uitspreekt?

In deze online masterclass ga ik je alles vertellen over wat ervoor nodig is om concessieloos jezelf te zijn, wat het je oplevert, maar vooral ook wat het je kost als je het niet doet.

We gaan het hebben over:

- Hoogsensitiviteit & hoogbegaafdheid
- De houdgreep van belemmerende gedachten & destructieve programma's
- Rejection sensitivity
- De kracht van keuzes
- Het benutten van je ware potentieel
- De 7 stappen om concessieloos jezelf te zijn

Met de inzichten uit deze masterclass kun jij aan de slag met het creëren van het werk & leven waar jíj energie van krijgt en waarin jij jouw ware potentieel benut.

De tijd van concessies en jezelf tekort doen is voorbij! Dus claim je plek, want ze zijn beperkt!

Scroll naar boven