Beloofd is beloofd….

Je hebt het misschien al wel voorbij zien komen op social media en ik heb het ook in mijn nieuwsbrieven al een paar keer genoemd. Nu is het dan eindelijk zover; onze gratis videotraining staat live!

Samen met mijn sprankelende collega Hanneke Wessel heb ik een videoserie opgenomen over Energiemanagement; ontdek wat jou energie oplevert. Als je je vandaag nog inschrijft, dan kun je direct met les 1 beginnen. Drie dagen lang ontvang je van ons een video met een opdracht, zodat je inzicht krijgt in je energievreters & energiegevers en je krijgt tips over hoe jij je energie optimaal inzet op je werk, én daarbuiten.

De input die we vanuit de Grote Office Enquête terug hebben gekregen is zo ontzettend waardevol. Eén van de dingen die vaak terug kwam in de reacties, bij de vraag waar jij behoefte aan hebt, is ‘zelfvertrouwen’. Met allerlei individuele invullingen van dat begrip van dien.

En dat herken ik zo! Afgelopen zondag nog; ik was met mijn gezin in Het Belevenissenbos bij ons in de buurt. En een belevenis werd het, kan ik je vertellen. Normaal gesproken klauteren mijn kinderen er vrolijk op los en lopen wij een rondje met ze mee, maar nu daagde mijn zoon (9) mij uit. ‘Mama, durf jij over die boomstam te lopen?’ Je kent het wel; 20 cm. breed, over het water, niks om aan vast te houden. Maar als iemand tegen mij zegt ‘durf jij..’, dan heb je me. Dus daar ging mama. En ineens stond ik halverwege, een gierend kind tegenover me, aanmoedigend alsof hij op de tribune van een voetbalstadion zat. Durfde ik toch niet meer…! Gatverdamme. Ik voelde alles blokkeren in mijn lijf. Maar een keuze was er niet. Of ik nu vooruit ging of achteruit, ik moest over die f***ing balk. Het kwam aan op mijn mindset. Mijn zelfvertrouwen. Ik nam een teug adem, had even een kort, maar goed gesprek met mezelf en kwam gelukkig weer in beweging. De laatste stap sprong ik van de balk en met een high five landde ik weer op vaste bodem. Hij trots. Ik trots. En een énergie dat er vrij kwam!

Dat is wat ik jou ook gun, iedere dag! En dat is wat we jou met deze videotraining alvast een klein beetje willen meegeven. Want….er komt nog meer!

www.sparkleattheoffice.nl

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven