Work & Life

Coaching

 

Tijdens persoonlijke coachingssessies gaan we aan de slag met jou thema's. Of deze nu gaan over werk, privé, relaties, het omgaan met je hoogsensitiviteit of het benutten van jouw ware potentieel.

De focus ligt altijd op wie jij bent en wat voor jou werkt. Mijn rol als coach hierin is om mee te kijken, blinde vlekken te identificeren en je te inspireren en motiveren om alles uit jezelf te halen. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten, zodat je kunt werken & leven op jouw manier en onder JOUW voorwaarden.

UITGEBREIDE TOOLKIT

Tijdens de sessies maak ik naast traditionele coaching gebruik van een uitgebreide mix van tools, denk aan; Human Design, EFT, IEMT, ademwerk, lichaamswerk, meditatie & visualisatie, en opstellingen. Het werken met een combinatie van body & mind maakt dat blokkades (vastgezette energie in je lichaam) weer gaan stromen.

LIVE OF ONLINE

Onze afspraken vinden plaats in mijn praktijk in Lelystad en na onze eerste afspraak, de intake, bepalen we samen een eventueel vervolg. Indien gewenst kunnen we de coaching ook per Zoom inplannen.

TARIEVEN

De kosten voor een sessie zijn:
EUR 99,- per uur voor particulieren
EUR 110,- per uur (excl. BTW) voor ondernemers, ZZP'ers
EUR 132,- per uur (excl. BTW) voor medewerkers

(Ondernemers, ZZP'ers en bedrijven kunnen een coachingstraject onder scholingskosten/persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken van hun bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW ontvang je retour via de omzetbelasting.)

blog site (1)
Scroll naar boven