COACHING INDIVIDUEEL

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”767″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1 uur | 3 uur | 5 uur

We kennen allemaal die momenten. Ik wel althans ;-). Dat het even niet zo lekker loopt, dat je twijfelt, dat je wilt gaan voor die ene stap, maar het toch ook spannend vindt. Dat je vastloopt. Dat je je afvraagt, is dit het nu? Is dit mijn leven?

Voor die momenten zijn de SPARKLE. Break through sessies. Jij bepaalt de agenda. Werk, privé, het kan allemaal. En het heeft allemaal invloed en impact op elkaar.

Zorg goed voor jezelf en gun jezelf zo af en toe een break through!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Boek nu” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#ed2b74″ gradient_custom_color_2=”#ed2b74″ align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmartinedetroije.nl%2Fboek-nu-coaching-individueel%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waarom doe je wat je doet en zit je waar je zit? Voor mij al jaren een vraag die me bezig houdt. Tijdens mijn banen in loondienst, tijdens mijn interim opdrachten en nu als coach ook weer. Toen ik in aanraking kwam met het werk van Simon Sinek en zijn golden cirkel wist ik ineens waarom die vraag me altijd zo bezig hield!

Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. En om in flow te komen, is het belangrijk om te weten WAAROM je doet wat je doet. Je WHY te kennen. Die why, die ontdek je in deze sessie.

Een investering voor even, je richting voor het leven!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Boek nu” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#ed2b74″ gradient_custom_color_2=”#ed2b74″ align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmartinedetroije.nl%2Fboek-nu-coaching-individueel%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De wereld verandert, technologische ontwikkelingen gaan harder dan ooit. Als je in de huidige markt het verschil wil maken, moet je continue bij blijven en pro-actief ondernemen.

Als werkplektrainer kom ik de gekste dingen tegen. Van duizenden mailtjes in een inbox tot netwerkstructuren waar door de bomen het bos niet meer te zien is en/of facturen die nog handmatig worden opgemaakt. Wist je dat onderzoek uitwijst dat inefficiënt werken je gemiddeld 3 tot 4 uur per week kost? Op de automatische piloot worden inefficiënte gewoontes vaak ongemerkt in stand gehouden.

En wat dacht je van alle handige apps & tools die vandaag de dag beschikbaar zijn, die je werk nóg veel makkelijker maken. Stel je eens voor, dat je alles wat niet met jou core business of functie te maken heeft, zo kan inrichten dat het jou zo min mogelijk tijd kost? Wat zou je dat opleveren aan tijd en geld?! Tijd, geld én energie die je daardoor weer aan andere dingen kunt besteden. Dat gun ik iedereen!

 

Voor professionals op kantoor:?

Met een frisse blik eens op een nieuwe manier tegen je werkwijzen aankijken kan heel veel opleveren. Tijd (en dus geld) én plezier. Naast het opnieuw bekijken van je werkwijzen, nemen we mee wat we in de werkprocessen tegenkomen: werkplek, archief, (Outlook-)mailbox en (Outlook-)agenda.

Een greep uit de onderwerpen; je inbox de baas, succesvol plannen, agendabeheer, structuur op de afdeling (incl. handboek), online tools, cloudwerken, het nieuwe werken toepassen in de praktijk.

Dit is wat je krijgt:

Sessie van 1 dagdeel
Inzicht in optimalisatie van je werkprocessen
Je krijgt nieuwe mogelijkheden & tools aangereikt en hoe deze te implementeren
Plezier in je werk
Overzicht, structuur in je werkzaamheden, overdraagbaarheid en toegankelijkheid van informatie
Optimale efficiency
Een boost!

 

Voor ondernemers:

Tijdens deze sessie van ca. 1 dagdeel, scannen we je bedrijf in een vogelvlucht en inventariseren we op welke gebieden er een verbeterslag gemaakt kan worden, door gebruik te gaan maken van alle mogelijkheden & tools die in de huidige tijd voorhanden zijn. Denk hierbij aan digitaal offreren en factureren, netwerkinrichting (cloud), optimaal gebruik van social media, verbeteren van werkprocessen, efficiënter werken met bestaande (e-mail)programma’s etc. Resultaat? Tijdbesparing, gemak in de uitvoering van administratieve processen, duidelijk inzicht in backoffice processen en ongekende kostenbesparing door op deze manier slimmer te gaan werken.

Dit is wat je krijgt:?

Sessie van 1 dagdeel
Inzicht in hoe je backoffice er momenteel voor staat
Nieuwe mogelijkheden & tools hoe deze te implementeren
Een concreet plan voor een update daar waar jouw bedrijf grote stappen kan maken
Nieuwe energie en verlichting door het nieuwe, slimme en overzichtelijk werken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Boek nu” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#ed2b74″ gradient_custom_color_2=”#ed2b74″ align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmartinedetroije.nl%2Fboek-nu-coaching-individueel%2F|||”][vc_column_text]


Jij bent er klaar voor om stappen te maken. En je bent er klaar mee om die maar uit te blijven stellen. Je bent op zoek naar een praktische en concrete stok achter de deur, die jou kan helpen om in beweging te komen én te blijven. Fun, humor, een fikse dosis focus en helderheid in stappen, dat is wat jij nu nodig hebt.

Tijdens dit traject gaan we 3 maanden samen aan de slag. Eerst gaan we jouw doel en de reden waarom je wilt in kaart brengen. Want die “why”, dat is je intrinsieke motivatie. Het feit dat ik een marathon wil lopen, gaat me niet motiveren om te trainen. Als ik weet waarom ik dit wil (fit zijn, energiek zijn, de kick, de juichende mensen ;-)), dan kom ik pas in beweging.

Na de intake hebben we elke twee weken een skype sessie en wekelijks houden we contact per whats app.

Op jouw persoonlijke Trello-bord kun je voortgang zelf bijhouden!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Boek nu” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#ed2b74″ gradient_custom_color_2=”#ed2b74″ align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmartinedetroije.nl%2Fboek-nu-coaching-individueel%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”811″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven