Maak jij je keuzes in VRIJHEID?

De maand mei is in heerlijke vrijheid begonnen, zo met de meivakantie. Het waren lekkere weken. En na de start van mei volgde Bevrijdingsdag afgelopen weekend. Wij hebben oranjegebak gegeten. Nadat we de vlag hadden uitgehangen natuurlijk. En de avond ervoor twee minuten stil waren en een oorlogsfilm hebben gekeken

Dodenherdenking, dat is toch dat je een uur stil moet zijn?’, aldus mijn dochter van 7. Reden te meer om net zoals vorig jaar en de jaren ervoor en de jaren hierna, met elkaar stil te staan bij de betekenis van dodenherdenking & bevrijdingsdag. Er komt een moment in de nabije toekomst dat de generatie oorlogsslachtoffers niet meer aanwezig is bij de herdenkingen. Dat de verhalen niet meer uit de eerste hand verteld kunnen worden. En omdat deze verhalen over helden, doodsangsten, verlies, en hoop, heel veel hoop, nooit maar dan ook nooit verloren mogen gaan, staan we erbij stil.

Wat betekent vrijheid eigenlijk voor jou? Voor mij is vrijheid één van de meest belangrijkste core desired feelings, niet alleen in mijn werk, maar in mijn hele leven. Bij zo ongeveer alles wat ik doe, elke keuze die ik maak, stel ik mezelf de vraag; hoe wil ik me voelen? En als het resultaat van de keuze niet voldoet aan vrijheid, me vrij voelen, dan is de kans groot dat ik de keuze aan me voorbij laat gaan.

Maar heel vaak zie je het ook anders gebeuren. Zie ik mensen vastzitten in patronen, overtuigingen en conditioneringen. Vaak niet eens zelf gecreëerd, maar meegekregen vanuit opvoeding, cultuur of wat dan ook. En door geëvolueerd vanuit een onbewuste aanname ‘dat het dan wel zo zal zijn’.

Maar is vrijheid niet voor iedereen het hoogste goed? En beseffen we wel genoeg wat vrijheid is? Dat we altijd een keuze hebben? Dat er altijd meerdere wegen zijn. Dat het soms voelt alsof je ergens in vast zit, maar dat het soms helpt om er even vanuit een afstand naar te kijken en te checken of je niet vastzit in een bepaald gedachtepatroon. En welk verhaal je jezelf vertelt. Is het waar wat je jezelf vertelt? Is dat waar je in gelooft waar? Is het van jou?

Hoe maak jij je keuzes? Vanuit je hoofd of vanuit je hart? Ga je voor carrière of voor je missie? Voor veel salaris, of veel voldoening? Streef je naar een doel, of kun je ook genieten van het onderweg zijn?

Ik hoop dat je jezelf deze vragen regelmatig stelt. Want het ultieme resultaat van het handelen naar de antwoorden op deze vragen, is VRIJHEID!

Als jij klaar bent voor een leven in VRIJHEID, dan zijn dit de manieren waarop ik jou kan helpen:

1- Laat je verleiden – masterclass in leiderschap & bewustzijn Wat betekent het om je hart te volgen? Is dat makkelijk? En wat is het gevolg daarvan? We leven in een wereld waar heel veel mensen onbewust leven, zonder zich te realiseren wat de gevolgen daarvan zijn. Naar je werk op de automatische piloot, om na werktijd weer te gaan leven. Deze masterclass gaat over het maken van keuzes, je te laten verleiden door wat er op je pad komt en dat te omarmen. Leiderschap te nemen in je leven en je vooral niet te laten weerhouden door invloeden en meningen van anderen. Deze masterclass laat jou en je medewerkers/teamleden nadenken over het eigen aandeel in het geheel, hoe is het met jouw automatische piloot gesteld? Het triggert, prikkelt, verbindt en brengt energie, inzicht en inspiratie.
Heb je binnenkort een (personeels)evenement en ben je op zoek naar een inspirerende masterclass over het nemen van leiderschap en het creëren van bewustzijn, neem dan contact met me op!
‘Deze masterclass was het laatste duwtje wat ik nodig had om mijn keuze te maken’ Hanneke

2- Maak werk van je Whysessie Een mens in flow doet bijzondere dingen. Of dat nu is in sport, in kunst, of op kantoor. En om in flow te komen, is het belangrijk om te weten WAAROM je doet wat je doet. Je WHY te kennen. Die why, die ontdek je in deze sessie. Een investering voor even, je richting voor het leven!

3- 1 op 1 coaching Jij bent een leider. Een aanpakker. Je hebt een succesvolle carrière, een mooi leven, eigenlijk niets te klagen en toch knaagt er iets. Je zit vast in het patroon van je leven. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je voelt aan alles dat het beter kan. Je bent op zoek naar flow & voldoening. Je realiseert je dat het tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent er klaar voor om stappen te maken. En je bent er klaar mee om die uit te stellen. Je bent op zoek naar een praktische en concrete stok achter de deur, die jou kan helpen om in beweging te komen én te blijven. Fun, focus en een kristalheldere kijk op de zaak is waar jij behoefte aan hebt.
Lees hier meer.

[social_warfare]

Scroll naar boven