Een nieuw jaar! Voel jij de shift ook?

Het is bijna weekend! Mijn eerste werkweek voor 2022 zit er bijna op. Een heerlijke week met mooie sessies, zelfs weer een live workshop met een mooie groep mensen en vandaag als afsluiter nog een inspirerende afspraak m.b.t. mijn boek. Zou 2022 het jaar worden?
 
En hoe is het met jou? Ben je het jaar goed gestart? Een nieuw jaar. Alsof er een nieuwe tijd is aangebroken. Een nieuwe wereld. Voel jij het ook?
 
Met ieder ongeloofwaardig nieuwsfeit, lijken er meer mensen te ontwaken in de illusie. Te voelen, te durven stappen uit de matrix van angst, macht en propaganda.
 
Iedere golf, iedere maatregel, helpt om meer mensen te laten zien hoe het spel gespeeld wordt.
 
Ik heb twee weken vakantie gehad en ben ook helemaal offline gegaan, zowel met mail als op social media. En in die twee weken van stilte voelde ik de transitie meer dan ooit in de afgelopen twee jaar. Geen nieuws, prikkels en afleiding maken dat de wereld er compleet anders uitziet.
 
We zitten in een onvoorstelbare verandering waarvan het verloop nog niet te overzien is, maar dát het onomkeerbaar is, is voelbaar.
 
Wat wil je wel
Systemen vallen, onhoudbaar blijkt de grond waarop ze gebouwd zijn. Een kwestie van tijd, geloof en vertrouwen. En vooral de focus op dat wat je wel wilt, i.p.v. dat wat je niet wilt.
 
Heel bewust koos ik in de vrije weken ook om de strijd achter me te laten. De afgelopen twee jaar voelden wel eens als strijden tegen iets. Soms ten koste van dingen die me dat niet waard zijn. Ik hoef niemand te overtuigen. Alle informatie is voorhanden. De keuzes zijn gemaakt. De kaarten geschud. Ik strijd niet meer tegen. Alleen nog VOOR. VOORuit en VOLuit leven vanuit mijn eigen waarheid.
 
Dat wat begin 2020 voelde als alleen strijden aan de frontlinie voelt inmiddels al zoveel meer als SAMEN.
 
Ongelooflijk klaar voor het nieuwe jaar. Veel mooie plannen liggen er. Ik heb er veel zin in. Om te gaan, te ontdekken, te zien, te voelen.
 
Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Als er íets is wat ik de afgelopen jaren geleerd heb én gezien heb, bij mezelf en mijn klanten, is hoe concreter je je plannen maakt, dúrft te maken, hoe groter de kans dat ze waarheid worden.
 
Kickstart 2022!
Ben jij klaar voor een kickstart van 2022? Heb je behoefte om eens een uurtje te sparren, een plan te maken, bespreekbaar te maken voor jezelf waar je al zo lang mee rond loopt, te ontdekken wat je tegenhoudt om écht te gaan doen wat je al veel te lang hebt uitgesteld, dan ben je heel welkom! Hier lees je meer over de sessies en boek je sessie hier direct voor een kickstart van 2022!
 
Geniet van je weekend & maak er een SPRANKELEND jaar van!
 
Liefs Martine

[social_warfare]

Scroll naar boven