Marieke

"Martine, ik vind je super als mens en als coach."

Elisa

"Je coaching gesprekken en online trainingen zijn erg inspirerend. Ik heb veel geleerd over mijzelf. Vooral bevestigingen van mijn kernwaarden en kwaliteiten. Nog meer mijn gevoel volgen en me niet laten tegenhouden. Ik zal de modules over een tijdje weer doornemen en zeker mijn dreamboard checken. Express myself & sparkle"

Marieke Andel

Marieke Andel

Outside Inside

"In slechts een paar coachingssessies heeft Martine mij geholpen om veel meer structuur te krijgen. Ik ben gaan blokjes denken. Blokjes denken? Blokjes denken, ja! Het heeft me zoveel inzichten gegeven en ik ben er super gestructureerd productief door geworden. Ik kan het je zeer aanraden!"

Hanneke Wessel

Hanneke Wessel

VA School

"Fris en recht door zee, zo zou ik Martine willen omschrijven. Ze kan je in een gesprek een tikje streng aankijken met (gelukkig) een warme vibe om haar heen. Jij vertelt, zij luistert. En dan BAM, krijg je een vraag die echt aankomt. En door die vraag weet je zeker dat ze je gehoord en gezien heeft. Ik vind haar invalshoeken altijd heel verfrissend en door de veiligheid en warmte krijg je ook echt de kans om het antwoord zelf te vinden. En tja, dat ‘recht door zee’? Laat ik het zo zeggen. Doordat ze heel goed kan verbinden, krijg je na een korte stilte vaak een verhelderende conclusie. Heerlijk!"

Miriam

"Waarom ik doe wat ik doe en mijn kernwaarden leren kennen zijn een echte eye opener geweest."

Karin

"Per ongeluk en met een ander doel kwam ik met jou in contact. We gaven elkaar een hand en het voelde meteen goed. Ik kreeg vertrouwen en jij gaf vertrouwen. Maar niets is per ongeluk en/of toevallig en in de loop van de coaching bleek dat meer en meer. Nu, na afloop kan ik mijn "why" die ik samen met jou heb gevonden, met een warm en goed gevoel teruglezen. Ik gaf je bij ons "afscheid" een hand "for ever", deze periode kan ik met een stevige en vaste handdruk afsluiten en neem al jouw wijze woorden, lessen en alles wat we besproken hebben mee tijdens mijn reis!"

Ella Montalbo

Ella Montalbo

Knab

"Ik ben Martine enorm dankbaar dat ze mij heeft gecoacht toen ik een switch maakte. 

Martine is voor mij een waar voorbeeld; een ervaren professional met liefde voor het vak, die zichtbaar resultaat en verschil brengt binnen een organisatie. Ze brengt haar kennis en ervaring in een leuke coaching manier over, erg motiverend en vooral inspirerend!"

Scroll naar boven