GRATIS Kenniswebinar Prezi & Canva

Werk jij al met Canva? Laatst sprak ik iemand en die had er nog nooit van gehoord. Kan natuurlijk! Dat maakte dat er bij mij gelijk weer een idee in m’n hoofd oppopte, want ten eerste; Canva moet iedereen kennen! En ten tweede; Canva kan je zooo goed helpen om de mooiste Prezi’s te maken.

Dus 1 + 1 = 2. Prezi is natuurlijk helemaal mijn ding en in Canva is mijn collega Els Vriese helemaal thuis. We hebben dus even met elkaar geskypt en besloten dat het tijd was voor een kenniswebinar over Prezi & Canva. Helemaal leuk natuurlijk, maar WAT IS CANVA, denk je nu waarschijnlijk nog steeds.

Canva
Canva is een gratis design tool voor non-designers. DTP-en voor niet DTP-ers, zeg maar. Denk bijvoorbeeld aan alle gave quotes die je voorbij ziet komen op Facebook. Veel ervan zijn gemaakt in Canva. Als je je mailtje net even wat leuker wilt opmaken; Canva! Als je een mooie professionele social media post wilt opmaken; Canva! Een flyer, een infographic, je presentatie, een cadeauvoucher, je CV, een fotocollage; Canva! Het is zo ontzettend gaaf, geloof me. Als je er ??n keer induikt, kom je er niet meer uit.

Prezi
En Prezi is natuurlijk de supergave online presentatietool, waarin je je verhaal kunt presenteren, op een manier die pakt en blijft hangen. Je vertelt je verhaal, neemt je toehoorders mee in de context, de ‘big picture’ en duikt samen in op de details. Door het beeldgebruik en de duidelijke weergave van het overzicht staat je verhaal gegrift in het geheugen van je publiek. Maar….het maken van een mooie Prezi is nog niet zo eenvoudig. Natuurlijk zijn er binnen Prezi ook hele mooi templates te vinden, maar mooie maatwerk Prezi’s zijn vaak opgemaakt door designers. En daarvoor hebben we dus een oplossing; Canva!

Webinar
Het thema van het kenniswebinar is ‘5 tools die je werk leuker maken’. Prezi & Canva zijn daar dus twee van en welke 3 er nog meer aan bod komen, dat is nog een verrassing! Tijdens het webinar gaat Els een Infographic opmaken in Canva en ga ik vervolgens laten zien hoe je daar in Prezi een mooie presentatie van maakt. Gaaf toch?

Ben je erbij?
Je bent van harte welkom op 22 maart a.s. om 20.30 uur. En je hoeft er de deur niet voor uit. Wel zo makkelijk! Meld je hier?aan. Ook als je niet in de gelegenheid bent om op de avond zelf aanwezig te zijn, kun je je gewoon aanmelden, je ontvangt dan achteraf een opname van het webinar.

Ik hoop je te zien op 22 maart!

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven