GRATIS Kenniswebinar Prezi & Storytelling

Storytelling; is het een hype of werkt het echt? En…wat is het nu eigenlijk precies? Hoe kun je storytelling effectief inzetten om je boodschap over te brengen? Allemaal vragen die misschien wel eens door je hoofd zijn gegaan als het onderwerp van deze mail je aanspreekt.

En dan Prezi. Ook zoiets. Misschien ook al wel over gehoord en gedacht ‘daar moet ik iets mee’. Misschien ook wel Prezi?s voorbij zien komen. Wat vond je ervan? Een veel gehoorde reactie op Prezi is; ?ik werd er misselijk van?. Of??leuk hoor, dat Prezi, maar veel meer dan een in- en uitzoomende Powerpoint is het niet?. Als dat ook is hoe jij over Prezi denkt, dan is dat een bewijs van het feit dat je nog geen kennis hebt gemaakt met de echte kracht van Prezi.

Storytelling en Prezi kunnen elkaar enorm versterken. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor het GRATIS kenniswebinar Prezi & Storytelling op 25 januari a.s.

Dan nemen Yvette Tick (Chief Storyteller) en ik (Office Coach & Prezi Trainer) je mee in de wereld van Prezi & Storytelling. Meld je hier aan!

Als je van te voren al vragen hebt die je graag in het webinar behandeld wil hebben, dan kun je die alvast naar ons mailen. En mochten we geen tijd hebben om je vraag in het webinar te behandelen, dan ontvang je in ieder geval per mail antwoord op je vraag.

Ben je erbij? We hopen je te zien op 25 januari 2015?om 20.30 uur! Je hoeft er de deur niet voor uit. Heerlijk toch?!

Wil je zelf aan de slag met Prezi? Kijk op www.leerprezionline.nl voor de mogelijkheden!

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven