Happy New Year, een nieuwtje & een cadeautje

Banner Mailchimp

Morgen is het Driekoningen, dus ik ben waarschijnlijk één van de laatsten. Driekoningen? Ja! De meningen zijn erover verdeeld tot wanneer je elkaar een gelukkig nieuwjaar mag wensen en sommigen zijn van mening dat dat ‘mag’ tot Driekoningen. En dat is morgen. Ik wil je dus nog graag het allerbeste wensen voor 2016. Wie weet wel jouw mooiste jaar ooit! Inmiddels is het nieuwe jaar alweer 5 dagen oud en is de eerste werkweek bijna door de helft. Heb je fijne feestdagen gehad en ben je het jaar goed begonnen?

Online it is
Zelf heb ik even heel rustig aan gedaan de afgelopen twee weken. Het was natuurlijk ook kindervakantie en met twee kinderen in huis heb je als online ondernemer thuis dan ook weinig kans om erg productief te zijn. Kwestie van plannen, zeg maar :-). Maar ik had daarnaast ook even heel weinig behoefte aan werk. Ik had met name behoefte aan warmte, cocoonen, bezinnen en het laten bezinken van het afgelopen jaar. Ik heb genoten van dat jaar. Er is zoveel gebeurd. En soms heb je dan ook even de tijd nodig om alles weer op z’n plek te laten vallen. In het begin van het jaar was ik voornamelijk nog keihard achter m’n eigen agenda aan het aanrennen, waarna ik in de zomer de keuze gemaakt heb om het internet ten volle te omarmen en me volledig te richten op online office coaching en online trainingen. Super spannend natuurlijk, want zomaar springen in het diepe is best eng. Vroeger heb ik jaren trampoline gesprongen. En als ik dan sprong, dan wist ik vrij zeker dat ik door het vangnet onder me weer werd opgevangen. Maar in dit geval moet ik volledig vertrouwen op mijn eigen kracht, mijn intuïtie en mijn wens om op deze manier een bijdrage te leveren aan een leuker en lichter kantoorleven. Want dat is waar ik in 2016 volledig voor ga.

Online training voor Office Professionals
Momenteel ben ik met mijn collega Hanneke Wessel druk bezig met de voorbereidingen voor een online training voor office professionals. Office professionals? Ja office professionals. Eigenlijk voor iedereen die werkzaam is op kantoor in een niet-leidinggevende functie. En, heel belangrijk, die bereid is om een eerste stap te zetten op weg naar (persoonlijk) leiderschap. Die zijn of haar eigen dromen & doelen niet ondergeschikt wil laten zijn aan randvoorwaarden en bedrijfsdoelen. Die, zonder de middelen en ingangen te hebben van een manager, toch op een krachtige en pro-actieve manier wil bijdragen aan afdelings- en bedrijfsdoelstellingen. Zonder zichzelf daarbij uit het oog te verliezen. Als je je aangesproken voelt tot deze doelgroep, dan wil je misschien wel een korte enquête invullen. Dat kan hier, dan blijf je gelijk op de hoogte over de lancering van ons programma!

Online Trainingen

LeerPreziOnline
Daarnaast ben ik best een beetje trots dat mijn nieuwe website www.leerprezionline.nl in de lucht is. Sinds 2013 geef ik met veel plezier workshops in het gebruik van de online presentatietool Prezi. Dat wat ik zie gebeuren als deelnemers zien wat ze allemaal met de tool kunnen en het plezier en de energie waarmee ze vervolgens weer terug gaan naar hun werkplek, dat is magisch. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Prezi en te leren om de tool optimaal in te zetten, met alle mogelijkheden die Prezi biedt. Naast de incompany workshops en open trainingen, kun je Prezi nu ook online leren. Gewoon van achter je werkplek, of thuis. Je kunt je inschrijven via de website. De eerste les komt 7 januari a.s. vrij. Als je je daarna inschrijft, dan ontvang je de eerste les gelijk na inschrijving in je mailbox. Easy!

background

Een cadeautje voor jou; de dag- en weekplanner
Maar, hoe ben jij het jaar begonnen? Heb je plannen gemaakt? En hoe concreet zijn die plannen? Heb je doelen gesteld? Om je te helpen om in 2016 super focus te houden heb ik een leuk cadeautje voor je. Download hier een dagplanner & een weekplanner. Hierop kun je per week voor jezelf opschrijven welke doelen je die week in ieder geval wil behalen. En kun je per dag noteren welke 3 dingen je vandaag sowieso wilt doen. Dus sla je slag en maak van 2016 jouw jaar!

dagplanner

Werkplekcoaching en online coaching
Ik heb momenteel nog een paar coachingsplekken beschikbaar. Als je denkt dat ik je kan helpen, stuur me dan een mailtje via martine@martinedetroije.nl, met daarin de vraag waarmee je graag geholpen wilt worden. Dan neem ik contact met je op!

Maak er een topjaar van en straal!

Color.Office.Coach

P.S. Die koekjes staan er niet voor niets hoor, in de header. Want weet je wat één van de tradities van Driekoningen is? De Driekoningenkoek. In die koek zit een boon of een nootje verstopt. Wie op 6 januari het stukje koek met de boon krijgt, is die dag de koning. Hij of zij mag die dag een klein beetje de baas zijn. Dus..mocht je niks te doen hebben vanavond; lekker koekjes bakken. Benieuwd wie er morgen bij jou op kantoor de baas mag zijn.

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven