Hoe houd je je staande in tijden van chaos?

Ik hoor het veel om me heen momenteel; mensen zijn moe, hebben weinig energie, korte lontjes, maken zich zorgen, etc. Er is ook zoveel gaande, het hangt letterlijk in de lucht. Tel daar in 20% van de bevolking dan nog eens HSP bij op (diepgaand voelen en emoties ervaren), dan kan het heel ingewikkeld zijn om in het oog van de orkaan te blijven en je niet te laten verleiden en te laten meeslepen in de turbulentie van de tijd waarin we leven.
 
Uiteindelijk is alles energie. Zoals Einstein en Tesla ons al heel lang geleden leerden…
 
Hoge trillingsfrequenties zijn gezond, geven energie en zijn zelfs helend, de lagere frequenties zijn ongezond en destructief.
 

 
Herken jij het wanneer je in een lagere frequentie bent beland? Je hebt laten verleiden of meeslepen? Het is de oorzaak van veel van de bovenstaande klachten. Belangrijk om dan ook te weten hoe je jezelf weer herstelt en naar een hogere frequentie leidt, daar waar je flow, plezier en (innerlijke) vrede ervaart.
 
En als jij die ervaart, straal je die ook uit en ontvang je er meer van. Jouw frequentie creëert namelijk je werkelijkheid! En dat is vandaag de dag belangrijker dan ooit.
 
Klinkt alleen makkelijker gezegd dan gedaan hè?!
 
Geef jezelf aandacht
Alles wat er in jou beweegt, wil gehoord en gevoeld worden. Pas dan kan de storm weer gaan liggen. Voor dat moment. Tot het moment dat er zich weer een nieuwe aandient. Aandacht & selfcare zijn de allerbelangrijkste sleutelbegrippen van dit moment. Zodat we de veerkracht ontwikkelen om mee te bewegen in de storm.
 
Pas goed op jezelf en laten we vooral dichtbij elkaar blijven. We hebben elkaar meer nodig dan ooit tevoren!
 
Liefs Martine

[social_warfare]

Scroll naar boven