HSP

Tests

HSP HSS

Hoogsensitiviteit is een eigenschap die in vele aspecten tot uiting komt. Heel veel mensen weten alleen van zichzelf (nog) niet dat ze hoogsensitief zijn. Of willen het niet weten, omdat hoogsensitiviteit de afgelopen decennia heel vaak op een negatieve, in mijn beleving verkeerde manier werd weggezet.

Gelukkig krijgt hoogsensitiviteit meer en meer de aandacht die het verdient en verschijnen er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die onderbouwen hoe het brein en zenuwstelsel van deze groep mensen werkt, elke welke unieke en waardevolle eigenschappen zij bezitten.

HSS & HSP

HSS, de high sensation seeker, is de variant onder HSP met juist een tegengestelde behoefte aan zowel prikkels als geen prikkels. Over deze groep is nóg veel minder bekend is dan over HSP.

Eén op de 5 mensen is HSP en van die 20% is slechts 30% een high sensation seeker. Hoog tijd dat er meer bekend wordt over deze groep mensen met waardevolle kwaliteiten. Lees hier meer over HSP & HSS.

DOE DE TEST

Met deze zelftest kun je nagaan of je hoogsensitief bent, en zo ja, in welke vorm. Uiteraard is de uitslag slechts een indicatie. En de test is zéker niet bedoeld om je in een hokje te stoppen. Maar om je zelfinzicht te geven, om uit te vinden hoe dingen (mogelijk) voor jou werken. Die je kunnen helpen om jezelf met al je kwaliteiten en valkuilen nóg beter te leren begrijpen.

En hopelijk draagt dit z'n steentje bij tot het (nog meer) gaan leven van jouw ware potentieel.

Ik wens je veel nieuwe inzichten!

VRAAG HIER JE TEST OP

DSC02991
Scroll naar boven