I proudly present…

…een nieuwe huisstijl!

Ik heb niet stil gezeten dit jaar. Er broed van alles en komt veel moois aan in 2021, maar eerst was het tijd voor een nieuw jasje. En jasje wat kloppend voelde met de ontwikkelingen die ik zelf, maar ook in mijn werk heb doorgemaakt. Een huisstijl die verdieping weergeeft, verbinding en een vleugje magie. En ik ben heel trots op het resultaat!

Flower of Life

Wiki zegt hierover: De ‘Bloem des Levens’ of wel ‘Flower of Life’ geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Flower of Life’ bekend.

Mijn website is door Eline & Esmée, de rotsen in mijn branding in de backoffice, al helemaal aangepast aan de nieuwe stijl en je gaat deze dus het komende jaar in alles terugzien (big thanks, girlsss!).

Liefs, Martine ♥

[social_warfare]

Scroll naar boven