‘Ik dacht dat ik het niet kon…’

Vanochtend bracht ik mijn kindjes naar school. En in de gang liep ik één van de leukste juffen van de school tegen het lijf. Het viel me op dat ze zo was afgevallen, dus dat zei ik ook; ‘wat zie je er goed uit, ben je afgevallen?’ ‘Jaaa, zei ze, al 20 kg.!’ Dus ik voegde daaraan toe ‘wat knap!!’ En weet je wat ze zei? ‘Ja he, en ik dacht eigenlijk altijd dat ik het niet kon’.

BAM. Daar was ie weer. Dat stemmetje. Dat fucking stemmetje waar wij vrouwen allemaal (minimaal ‘wel eens’) last van hebben.

Tara Mohr heeft daar een super mooi boek over geschreven. Playing Big. Een must read, of ieder geval een aanrader voor alle vrouwen die wel eens last hebben van dat stemmetje.
Want of je nu wilt afvallen, een nieuwe baan zoekt, plezier wil hebben in je werk, of in je leven, naar Australië wil verhuizen; jij kúnt dat! Je moet alleen zelf de stapjes zetten.

Trots op jou lieve juf, je bent een inspiratie voor velen!

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven