LAAT JE VERLEIDEN | MASTERCLASS IN LEIDERSCHAP

We leven in een wereld waar heel veel mensen onbewust leven, zonder zich te realiseren wat de gevolgen daarvan zijn. Naar je werk op de automatische piloot, om na werktijd weer te gaan leven.

Wat ieder team, iedere organisatie, de wéreld, nodig heeft, zijn bevlogen leiders op ieder niveau. Mensen die het heft in handen nemen, krachtige keuzes maken en hun rol pakken. Met als doel een bijdrage te leveren aan het grotere geheel.

Deze masterclass geeft zelfinzicht, verleidt je tot het maken van kristalheldere keuzes, het creëren van (werk)geluk, het luisteren naar je hart en het ontdekken van je why.

Deze masterclass laat jou en je medewerkers of teamleden nadenken over het eigen aandeel in het grotere geheel en hoe het met de eigen automatische piloot gesteld is.

Het triggert, prikkelt & verbindt en brengt energie, inzicht & inspiratie.

Heb je binnenkort een (personeels)evenement en ben je op zoek naar een inspirerende masterclass over het nemen van leiderschap en het ervaren van meer flow in je team of organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina!

Super leerzaam en inspirerend. Het zet je aan het denken.

Janine

In één woord toch weer een bewustwording van HOE je de dingen doet, met welke energie.

Natasja

Martine inspireert en maakt je bewust van je ‘why’, dat helpt mij om de juiste keuzes te maken.
 
Simone

Deze masterclass was het laatste zetje dat ik nodig had!

Hanneke

Bijzonder en krachtig. Een vrouw met een verhaal.

Esmee

Ja, ik wil meer informatie over een masterclass of inspiratiesessie!

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Scroll naar boven