MAAK WERK VAN JE

Why

Balans. Energie. Voldoening. En (een gevoel van) VRIJHEID!
Dát is waar jij naar verlangt. In je werk. In je leven. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat staat voor jou als een paal boven water.

AFGEDREVEN

Je krijgt energie door datgene te doen waar je vuurtje van gaat branden, dat weet je. Maar dat vuurtje brandt al een tijdje niet. Je bent zelfs afgedreven van jouw inner fire.  Het vuur is een waakvlammetje geworden, dat nog maar flauwtjes brandt. Hoe komt dat?

Je zit vast in een patroon dat geen voldoening geeft, maar je kan er de vinger niet op leggen waar dat nou precies aan ligt. Je hebt een mooi gezin, een succesvolle carrière, het ontbreekt je eigenlijk aan niets en toch knaagt er iets.

WAT WIL IK?

De grote vraag: 'Wat wil ik nu écht?' gonst door je hoofd. Soms is- ie even weg…om toch altijd weer op te borrelen en je bezig te houden.

Je wordt er rusteloos van. Waarom ben je niet gewoon heel gelukkig en tevreden? Je hebt toch een leuk leven? Het gaat je toch voor de wind? Wat zeur je nou?

En tóch loop je vast. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je dagen zien er vaak hetzelfde uit. En steeds vaker fluistert er een stemmetje diep van binnen ‘Is dit het nou?'

Kortom, het is tijd voor verandering, vernieuwing, voor nieuwe energie. Maar je hebt geen idee hoe. Je baan zomaar opzeggen is geen optie. Je partner ziet je aankomen.

RICHTING

Je hebt vaak allerlei creatieve ideeën en ingevingen, maar nooit de tijd en de ruimte genomen om daar eens goed voor te gaan zitten. Laat staan een eerste stap te zetten en iets met die plannen te gaan doen.

Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt in flow leven en succesvol zijn. Maar...wat betekent succes eigenlijk voor jou? Is dat een financieel doel? Een getal onderaan de streep? Of zit dat meer in een goede werk-privé balans? In voldoening en zingeving? Een gevoel van balans en geluk?

Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een ander vlak?

GA JE LEVEN oF gA jE dOOR mET oVERLEVEN?

Is het doorgaan met overleven, of is het tijd om te gaan leven?

Jij realiseert je dat het nu tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONTDEK JOUW WHY

Waarom doe je wat je doet en zit je waar je zit? Dit is voor mij een vraag die me al meer dan 20 jaar bezighoudt. Zowel in loondienst, als tijdens mijn interim opdrachten en nu als Coach & Trainer nog steeds. En wat houdt ons tegen om de keuzes te maken waar ons hart keihard van gaat kloppen?

Mijn why is nu als Coach & Trainer niet anders dan in de meer dan 15 jaar dat ik als PA in grote corporates werkte. En ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik heb letterlijk werk gemaakt van mijn Why.

Al duurde het bijna 10 jaar voordat ik ook daadwerkelijk de eerste (echte) stap zette. Maar het leverde me al veel op sinds de dag dat ik hem ken. Sinds die dag is het altijd een richtingaanwijzer geweest die me hielp keuzes te maken en dichtbij mezelf te blijven.

En weet je wat het mooie is van het kennen van je why? Het hoeft niet morgen allemaal anders. Dus je kunt je partner echt geruststellen, die baan morgen opzeggen, hoeft niet. Want je why kun je gewoon morgen al toepassen. In je huidige werk. In je leven van nu. In kleine stappen steeds meer leven en werken in lijn met jouw WHY.

DSC02578

'The two Most Important days in your life are the day you were born and de day you find out Why'

-Mark Twain

 

WAT GAAN WE DOEN EN WAT lEVERT hET oP?

Het kennen van je why geeft je een kristalheldere kijk op wie jij bent, waar je staat en waar je heen gaat. Het levert jou precies die balans, energie, (innerlijke) rust en voldoening op, waar jij al zo lang naar verlangt.

Dit mini-traject bestaat uit drie delen. Vooraf krijg je een uitgebreide huiswerkopdracht toegestuurd waar jij zelf mee aan de slag gaat. Vervolgens hebben we samen een deep dive sessie van ca. een dagdeel en als laatste volgt een follow up via zoom of skype. Tussen het huiswerk, de sessie en de follow-up zit steeds ca. 3 weken doorlooptijd.

Aan het einde van dit mini-traject heb jij helder waar je staat, waar je heen wilt en welke stappen je daarvoor gaat zetten.

Na het mini-traject kun je ervoor kiezen om deze stappen zelfstandig te gaan zetten, of dat samen te doen tijdens een langer traject (4 of 6 maanden), met de garantie dat je in beweging blijft in de richting van jouw doelen.

Die keuze is aan jou. Dit is al een hele praktische eerste stap!

 

PRAKTISCHE DETAILS

 • Logo donkergrijs -01

  Dit is een 1-op-1 mini-traject, bestaande uit 3 elementen

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 1: Je ontvangt een uitgebeide huiswerkopdracht

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 2: Live (online) sessie van 9.30 t/m 12.30 uur

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 3: Follow-up coach call (Skype of Zoom) na een maand

 • Logo donkergrijs -01

  De training vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad, of online via Skype of Zoom

 • Logo donkergrijs -01

  Jouw investering voor dit mini-traject is € 575,-

En ik hoor je denken; ‘Best even een investering…’.
Klopt! En ja, voor dat geld kun je ook heel veel andere dingen doen. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is; wat kost het je als je doorgaat zonder dat er iets verandert?

Wauw! Wat een traject heb ik gehad bij jou Martine.

Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden. Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar!

Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Net gescheiden, “te” goed lopend bedrijf, medicijn verslaving, overgewicht, zwaar overprikkeld, bijna 50 en behoorlijk de weg kwijt.

Via via had ik iets over HSP gehoord, Dr. Google eens gevraagd, hier en daar het één en ander over gelezen, herkenbaar, maar ik was nog niet overtuigd.

Op zoek gegaan naar professionele hulp, en zo (online) Martine tegen het lijf gelopen.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier moest zijn.

Zij kon mij alles leren over HSP en hoe daar mee om te gaan.

Even slikken van de prijs van het 1 op 1 coaching traject, en toch besloten mezelf dat voor mijn verjaardag cadeau te doen.

Dat besluit kan op het lijstje van de betere besluiten, alle moeite, tijd en geld meer dan waard.

Samen, heel intensief, mijn verleden, heden en mijn toekomst mooi op een rij gezet en in het licht van het HSP nog eens beter bekeken.

Dat ik HSP, HSS, HB, strong willed en extravert ben staat voor mij inmiddels volledig buiten kijf :-).

Martine heeft mij laten zien welke keuzes ik daarin kan en maken om het leven voor mij mooier te maken. Leefbaarder zeg maar.

Tijdens het traject liep ik tegen een aantal behoorlijke obstakels aan, zowel privé als zakelijk. Haar nuchtere, rustige en professionele ondersteuning maakte van deze obstakels prachtige leermomenten, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Haar enorme kennis op het gebied van HSP maakte haar voor mij een vraagbaak voor letterlijk alles wat me te binnen schoot tijdens het traject, evenals haar kennis en ervaring over allerlei andere zaken met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze kwam met onverwachte voorzetten die scoren voor mij super simpel maakte.

Ze begreep mij, kon mij volgen en wist me altijd weer op het juiste spoor te zetten waardoor ik verder kan met mijn ontdekkingsreis.

Inmiddels ben ik van de medicatie af, heb ik balans gevonden in mijn voeding en daarmee in mijn gewicht, ben ik losgekomen van mijn bedrijf, die me vooral veel energie kostte en ga ik komend jaar iets heel anders doen en heeft er een verdieping plaatsgevonden in mijn (persoonlijke) relaties.

Kortom, ik heb de weg weer teruggevonden!

Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug op het traject.

-Mathilde

AGENDA

Stuur een mail met als onderwerp
'Maak Werk van je Why'
en we sturen je de eerstvolgende opties om deel te nemen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
E: support@sparkletrainingcoaching.nl