MAAK WERK VAN JE

Why

Balans. Energie. Voldoening. En (een gevoel van) VRIJHEID!
Dát is waar jij naar verlangt. In je werk. In je leven. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat staat voor jou als een paal boven water.

AFGEDREVEN

Je krijgt energie door datgene te doen waar je vuurtje van gaat branden, dat weet je. Maar dat vuurtje brandt al een tijdje niet. Je bent zelfs afgedreven van jouw inner fire.  Het vuur is een waakvlammetje geworden, dat nog maar flauwtjes brandt. Hoe komt dat?

Je zit vast in een patroon dat geen voldoening geeft, maar je kan er de vinger niet op leggen waar dat nou precies aan ligt. Je hebt een fijn leven, een succesvolle carrière, het ontbreekt je eigenlijk aan niets en toch knaagt er iets.


WAT WIL ÍK?

De grote vraag: 'Wat wil ík nu eigenlijk?'. Die gonst regelmatig door je hoofd. Soms is 'ie even weg…om toch altijd weer op te borrelen en je bezig te houden.

Je wordt er rusteloos van. Waarom ben je niet gewoon gelukkig en tevreden? Je hebt toch een leuk leven? Het gaat toch allemaal goed, het loopt toch prima? Wat zeur je nou?

En tóch loop je vast. In de rollen die je hebt, zowel thuis als op je werk. Je dagen zien er vaak hetzelfde uit. En steeds vaker fluistert er een stemmetje diep van binnen ‘Is dit het nou?'.

Kortom, het is tijd voor verandering, voor vernieuwing, het is tijd voor JOU. Maar hoe dan?
-

RICHTING

Je hebt geen idee wat je dan wél wilt. Laat staan een eerste stap te zetten.

Je verlangt naar richting. Inzicht. Handvatten. En een duidelijke koers. Je wilt in flow leven en vooral voldoening ervaren.  Energie krijgen van de dingen die je doet. Je hebt behoefte aan RUST en zingeving.

Is het een next step binnen je huidige werk, of ligt het misschien wel op een heel ander vlak? Je hebt nog geen idee. Maar één ding weet je wel:
-

HET IS TIJD OM TE LEVEN
EN TE  STOPPEN MET OVERLEVEN!

Jij realiseert je dat het nu tijd is voor jou. En dat je het jezelf mag gunnen om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONTDEK JOUW WHY

Waarom doe jij wat je doet en zit je waar je zit? Dit is voor mij een vraag die me al meer dan 25 jaar bezighoudt. Zowel in loondienst, als tijdens mijn interim opdrachten en nu als Coach & Trainer nog steeds. En wat houdt ons tegen om de keuzes te maken om te gaan doen waar ons hart keihard van gaat kloppen?

Mijn 'why' is nu als Coach & Trainer niet anders dan in de >15 jaar dat ik als PA in grote corporates werkte. En ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik heb letterlijk Werk gemaakt van mijn Why.

Al duurde het na het ontdekken van die Why bijna 10 jaar voordat ik ook daadwerkelijk de eerste (echte) stap zette. Maar het leverde me al veel op sinds de dag dat ik hem ken. Sinds die dag is het altijd een richtingaanwijzer geweest die me hielp keuzes te maken en dichtbij mezelf te blijven.

En weet je wat het mooie is van het kennen van je Why? Het hoeft niet morgen allemaal anders. Die baan morgen opzeggen, hoeft niet. Want je why kun je gewoon morgen al toepassen. In je huidige werk. In je leven. En van daaruit in kleine stappen steeds meer leven en werken in lijn met jouw WHY.

Bewerkt -10

'The two Most Important days in your life are the day you were born and de day you find out Why'

-Mark Twain

 

WAT GAAN WE DOEN EN WAT lEVERT hET oP?

Het kennen van je why geeft je een kristalheldere kijk op wie jij bent, waar je staat en waar je heen gaat. Het levert jou precies die richtingaanwijzer op, die jou afhelpt van die onrust over wat je nu écht wilt.

Dit mini-traject bestaat uit drie delen. Vooraf ontvang je van mij een inspiratiedocument ter voorbereiding, waarmee jij zelf aan de slag gaat. Vervolgens hebben we samen een deep dive sessie van ca. 3 uur en als laatste volgt een follow up via zoom. Tussen het huiswerk, de sessie en de follow-up zit steeds ca. 3 weken doorlooptijd.

Aan het einde van dit mini-traject heb jij helder waar je staat, waar je heen wilt en welke stappen je daarvoor gaat zetten.

Na het mini-traject kun je ervoor kiezen om deze stappen zelfstandig te gaan zetten, of dat samen te doen tijdens een 1-op-1 coachingstraject, met de garantie dat je daarmee ook echt in beweging blijft in de richting van jouw doelen.

Die keuze is aan jou. Dit is al een eerste hele praktische stap!

 

PRAKTISCHE DETAILS

 • Logo donkergrijs -01

  Dit is een 1-op-1 mini-traject, bestaande uit 3 elementen

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 1: Je ontvangt een uitgebeide huiswerkopdracht

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 2: Live (online) sessie van ca. 3 uur

 • Logo donkergrijs -01

  Stap 3: Follow-up coach call (zoom) na 3-4 weken

 • Logo donkergrijs -01

  De training vindt plaats in mijn praktijk in Lelystad, of online via Zoom

 • Logo donkergrijs -01

  Jouw investering voor dit mini-traject is € 575,- (of in max. 3 termijnen)

En ik hoor je denken; ‘Best even een investering…’.
Klopt! En ja, voor dat geld kun je ook heel veel andere dingen doen. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is; wat kost het je als je doorgaat zonder dat er iets verandert?

Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden.

 Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar!

Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

Hanneke

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Nina

Net gescheiden, “te” goed lopend bedrijf, medicijn verslaving, overgewicht, zwaar overprikkeld, bijna 50 en behoorlijk de weg kwijt.

Via via had ik iets over HSP gehoord, Dr. Google eens gevraagd, hier en daar het één en ander over gelezen, herkenbaar, maar ik was nog niet overtuigd.

Op zoek gegaan naar professionele hulp, en zo (online) Martine tegen het lijf gelopen.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier moest zijn.

Zij kon mij alles leren over HSP en hoe daar mee om te gaan.

Even slikken van de prijs van het 1 op 1 coaching traject, en toch besloten mezelf dat voor mijn verjaardag cadeau te doen.

Dat besluit kan op het lijstje van de betere besluiten, alle moeite, tijd en geld meer dan waard.

Samen, heel intensief, mijn verleden, heden en mijn toekomst mooi op een rij gezet en in het licht van het HSP nog eens beter bekeken.

Dat ik HSP, HSS, HB, strong willed en extravert ben staat voor mij inmiddels volledig buiten kijf :-).

Martine heeft mij laten zien welke keuzes ik daarin kan en maken om het leven voor mij mooier te maken. Leefbaarder zeg maar.

Tijdens het traject liep ik tegen een aantal behoorlijke obstakels aan, zowel privé als zakelijk. Haar nuchtere, rustige en professionele ondersteuning maakte van deze obstakels prachtige leermomenten, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Haar enorme kennis op het gebied van HSP maakte haar voor mij een vraagbaak voor letterlijk alles wat me te binnen schoot tijdens het traject, evenals haar kennis en ervaring over allerlei andere zaken met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze kwam met onverwachte voorzetten die scoren voor mij super simpel maakte.

Ze begreep mij, kon mij volgen en wist me altijd weer op het juiste spoor te zetten waardoor ik verder kan met mijn ontdekkingsreis.

Inmiddels ben ik van de medicatie af, heb ik balans gevonden in mijn voeding en daarmee in mijn gewicht, ben ik losgekomen van mijn bedrijf, die me vooral veel energie kostte en ga ik komend jaar iets heel anders doen en heeft er een verdieping plaatsgevonden in mijn (persoonlijke) relaties.

Kortom, ik heb de weg weer teruggevonden!

Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug op het traject.

-Mathilde

Dankzij het traject en de coaching van  Martine ben ik afgelopen maanden dichter  bij mijzelf gekomen; ik heb ontdekt waar mijn hart echt harder van gaat kloppen. Afgelopen jaren had ik regelmatig last van een knagend, onbestemd gevoel in mijn werk. En liep ik wat betreft mijn energie en kracht steeds leeg. Door meer te leren over HSP kan ik nu mijn sensitiviteit als positief talent zien en anders inzetten en heb ik met verschillende tools meer balans in inspanning en ontspanning.


Martine heeft mij ook laten ervaren hoe goed het kan zijn om door je angst heen te gaan, om ook echt in actie te komen. Maar ook om te kunnen gaan met ‘het soms even niet weten’ en de controle los te laten.
Martine voelde haarfijn aan wanneer er extra aandacht nodig was voor the mind of voor het lichaam. En heeft een gereedschapskist vol fijne oefeningen en methodieken die je een stap verder brengen of juist even rust geven om op te laden. Zij creëert een warme en veilige sfeer met oprechte aandacht. Ik ben heel dankbaar dat ik Martine heb leren kennen en zij mij de afgelopen maanden op weg heeft geholpen.

Ik ga met nieuwe schoenen verder op avontuur!

Annick

Zoekende, verdwaald, rusteloos, moe, vast in een druk leven met gezin en werk. Een denderende trein zonder stops. Wat is er met mij aan de hand?

Martine heeft mij weer leren voelen, uit m’n hoofd naar mijn hart. Daar haalde we samen de antwoorden op mijn vragen. Om vervolgens te vliegen op een andere frequentie vol verlichting en in vertrouwen.

Jolanda

Scroll naar boven