Manifesteren kun je leren!

Manifesteren kun je leren!

Nog 43 dagen en dan is 2019 alweer teneinde. Gewoon zo…whoop!Het lijkt wel of je maar met je ogen hoeft te knipperen en er weer een jaar voorbij is. Als je niet uitkijkt.

Heeft 2019 jou gebracht wat je ervan hoopte? Weet je nog wat je jezelf voornam aan het begin van dit jaar? Heb je überhaupt bewuste wensen gehad?

Mijn droommanifestatie

Ik weet het nog heel goed. Ik maakte dit moodboard in de kerstvakantie. Iets wat ik altijd aan het einde van een jaar, of in het prille begin van een nieuw jaar doe. De vraag die ik mezelf stelde bij het maken van het moodboard was ‘hoe wil ik me in 2020 voelen?’ en in de doelen die ik voor ogen had, liepen werk & privé door elkaar heen. Aan het begin van het jaar had ik een foto van dit moodboard als achtergrond op m’n telefoon, later werd die plek al snel weer ingenomen door foto’s van mijn kinderen. Maar ‘de echte’ staat nog altijd op mijn bureau.

Uitspreken van je droom

In de zomervakantie besloot ik dat ik op zoek ging naar een nieuwe praktijkruimte. Momenteel heb ik een kantoorruimte in een kantoorpand, maar ik voelde aan alles dat ik meer op zoek moest naar een ruimte met het praktijk-gevoel, in plaats van een kantoor-gevoel. Na mijn vakantie sprak ik daarover met iemand en die concludeerde na ons gesprek ‘Volgens mij moet je op zoek naar een woning mét praktijkruimte.’

Daar had ik wel gevoel bij, maar…’hoe vertel je dat thuis?!’ 😉 Toch voelde ik wel dat dat klopte, ik sprak de wens uit en schreef hem zelfs op. Een woning met praktijkruimte.

Ons droomhuis

Nadat mijn man en ik de afgelopen maanden al regelmatig eens wat huizen hadden bezichtigd (we wonen al 20 jaar heerlijk op deze plek, maar het verlangen naar iets nieuw(er)s begon steeds meer te kriebelen), kwam mijn man op een dag eind september thuis met het bericht dat de makelaar contact met hem had opgenomen. Met de boodschap; ‘Ik heb nu een woning in de verkoop gekregen, echt wat voor jullie!’.

Er waren nog geen foto’s beschikbaar, maar op basis van de eerste informatie waren we gelijk enthousiast; onze smaak, ons budget en hetzelfde huisnummer (20) als dat we nu (al 20 jaar) hebben. Nieuwsgierig gingen we kijken. En wat schetste mijn verbazing? Deze woning, oorspronkelijk gebouwd in opdracht van een arts, had op de begane grond een praktijkruimte!

We traden de woning binnen en alles klopte. We wisten het gelijk; dit was ons droomhuis! Daarna is alles in een stroomversnelling gegaan; de aankoop, de hypotheek, de verkoop van onze eigen woning.

Op 3 februari krijgen we de sleutel. In 2020!

Dus…! Hoe gaat jouw 2020 eruit zien? Dit kun jij ook!

Ook ontdekken hoe je visualiseren en manifesteren in kunt zetten in je werk & leven? Meld je aan voor één van de workshops!

[social_warfare]

Scroll naar boven