Follow your dreams or you'll spend the rest of your life working for someone who did.

Martine

Hi! Ik ben Martine. Kick ass goal digger. Dreamer. Soul searcher. Believer. Chrystal Clear Visionairy. Love Rebel. Truth Seeker. Consciousness Creator. Change facilitator. Highly Sensitive Person. Sensation Seeker. Transformator. Coach by heart. Leadership trainer.

IT ALL STARTS WITH WHY

Al vanaf mijn 18e ben ik gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Op die leeftijd kocht ik een cursus 'zelfontwikkeling' en las ik mijn eerste zogenaamde zelfhulpboek van dr. Norman Vincent Peale. Die naam vergeet ik nooit meer. Het lezen van dit boek opende mijn ogen. 'Waarom had ik dit nooit op school geleerd??'.

Bewerkt -39

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben. No matter what. Ik ben een soul digger, maar ook een kickass goal digger. Ik hou van schoppen tegen heilige huisjes, conditioneringen en systemen, maar áltijd met het oog op het hogere doel.
-

PAK JE ROL & oWN jE sHIT. DAT iS mIJN mOTTO.

Doe wat je te doen hebt en ga ervoor. Sta ervoor. Wat anderen daar dan ook van vinden, welke stemmen er in je hoofd ook tegen je praten en je wellicht anders adviseren.

Wat ik het allerliefste doe is samen met mijn klanten, gedreven sensitieve professionals die het verschil willen maken, op zoek te gaan naar hun ware potentieel. Zodat ze die vervolgens ook daadwerkelijk gaan inzetten en daarmee zelf de regie (weer) nemen in werk & leven. Door niet alleen hun (slimme snelle) hoofd te gebruiken, maar ook te durven vertrouwen hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid te laten spreken. Samen gaan we op zoek naar hoe 'krachtige keuzes maken' voor jou werkt, zodat je stopt met je te laten leiden door de buitenwereld of je innerlijke criticus. Resultaat? Werken & leven op JOUW voorwaarden, met meer balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid!

Dat is de grote WHY in mijn werk.

Ik geloof in een nieuw soort leiderschap. In nieuwe leiders. Laten gebeuren wat er gebeurt is geen optie meer. En ook niet nodig. Jij bent aan zet. Jij maakt de keuzes. Jij bepaalt. Maar daarvoor moet je wel in actie komen.

En laat dat nu precies het thema zijn van alle programma's binnen mijn aanbod. It's time for you to rise!

Leiderschap wordt vaak gezien als iets 'managementachtigs'. Iets voor leiders en managers in grote bedrijven. Maar leiderschap is volgens mij zo 'klein' als; wie ben ik, welke keuzes maak ik elke dag, hoe sta ik in het leven, welke gedachten laat ik toe en hoe creëer ik mijn leven & mijn geluk (noem dat maar klein), tot zo groot als; hoe leid ik als CEO, ondernemer, manager, directeur, mijn team of organisatie en haal ik het beste uit mijn mensen en uit mijn organisatie. Hoe kan dat wat ik doe, wat wij doen, bijdragen aan het grotere geheel en hoe kunnen zowel het grotere geheel als ik vervolgens optimaal van die resultaten genieten?
Als in win-win. Als we weten te shiften van 'ego driven' leiderschap naar 'purpose driven' leiderschap, dan kunnen er nog wel eens hele grote dingen gaan gebeuren. Dat geloof ik niet alleen, dat weet ik zeker! Nieuw leiderschap is durven kijken naar jouw rol in het grotere geheel en daar verantwoordelijkheid voor durven nemen. Wat heb ik te geven, zodat ik ook zo optimaal mogelijk kan ontvangen.
Want is dat ook niet wat jij ten diepste het liefste wil? Leven & Leiden in Flow. Leven in overvloed? Maar het is niet alleen de overvloed die je gelukkig maakt. Het zijn de verdieping, de voldoening en de verbinding die het leven intens mooi maken.
Ben jij een change maker? Gek genoeg om te geloven dat je alles uit het leven kunt halen? Dat je een verschil kunt maken? Ben je klaar om je inner work te doen? Dan sta ik te trappelen om met je aan de slag te gaan! Om jouw transformatie te faciliteren. Let's kick some ass! 

DIT BEN IK OOK

 • In het weekend sta ik meestal langs de lijn, mijn zoon droomt van een carrière als voetballer en mag zijn talenten ontwikkelen in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en ook mijn dochter droomt ervan de nieuwe Lieke Martens te worden.
 • Mijn dochter en ik schijnen nogal op elkaar te lijken, dat is inmiddels ook bevestigd door Apple, sinds zij mijn iPhone kan ontgrendelen via mijn FaceID.
 • In 2004 werd ik in Sevilla ten huwelijk gevraagd door de man met wie ik inmiddels meer dan de helft van mijn leven samen ben.
 • Met dat huwelijk kwam ook een bonuszoon en met die bonuszoon inmiddels ook een hele lieve vrouw en een klein meisje, ons engeltje.
 • Op ultieme topsportmomenten, tijdens interviews met topsporters of op andere momenten die me raken, houd ik het vaak niet droog.
 • Ik verslind boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap al vanaf de middelbare school.
 • Ik ben zweverig en kick ass tegelijk en het volgen van mijn  intuïtie heeft me eigenlijk altijd de juiste weg gewezen. Zo ook op een dag in september 2000. Het hele verhaal lees je hier.
 • Inmiddels heb ik een tweejarige opleiding intuïtieve ontwikkeling gevolgd en is mijn intuïtie een vaste tool in mijn toolbox tijdens coachingstrajecten en tijdens trainingen.
 • Mijn grote inspirators zijn o.a. Stephen Covey, Napoleon Hill, Simon Sinek, Brene Brown, Jan Bommerez, Elaine Aron en mijn eigen ouders 🙂 
 • Ik hou van lekker eten, maar ik kan niet koken. Dat doe ik dus ook (bijna) nooit :-)...
 • Ik denk dat ik een vorig leven gladiator in het Colosseum in Rome ben geweest...of het had een andere reden dat dat bezoek zo'n impact op me had...
 • Ik sta iedere dag om 6 uur op, dan mediteer ik, doe ik yoga of wat oefeningen en journal ik voordat mijn dag echt begint.
 • Een greep uit de opleidingen die ik heb gedaan; Bedrijfscounselling, Human Design Rave's ABC Foundation, KATA Coaching, Transformatie Coaching, Courage Works by Brené Brown, Mediumschap en intuïtieve ontwikkeling, Coaching bij Hoogsensitiviteit, Hooggevoeligheidsdeskundige, Rejection Sensitivity Release Model. Én HEAO :-))


Scroll naar boven