ZEVEN DAGEN LANG AANDACHT VOOR JOU | START MAANDAG A.S.

DE ONLINE RADICAL SELFCARE CHALLENGE

Voor hart-gedreven drukbezette multitalenten & alle-ballen-hoog-houders. De kartrekkers, de helden, de cheerleaders. Nu is het even tijd voor JOU.

Ben jij op zoek naar balans, energie, voldoening & (een gevoel van) vrijheid?

 

Dan is deze 7-daagse (gratis) online challenge voor jou! Schrijf je nu in, we starten aanstaande maandag!

"The world needs that special gift that only you have"

- Marie Forleo

Deze challenge is voor jou!

Dus of je nu werkt in loondienst of zelfstandig, een druk gezin hebt inclusief kinderen of alleen bent, of je houdt van jezelf of daar nog wel eens moeite mee hebt, of je je droom leeft of nog worstelt met de vraag wat die droom voor jou nu precies is; radical selfcare is het startpunt van het leven van je dromen. En als ‘het leven van je dromen’ voor jou als wel heel ver-van-je-bed klinkt, dan is radical selfcare in ieder geval het startpunt op weg naar die balans, energie, inspiratie, flow & voldoening, waarnaar jij op zoek bent.

DSC02790 (1)

Wat zeggen andere deelnemers?

"Overall heeft de challenge mij net weer even die 'schop onder mijn kont' gegeven die ik nodig had om weer wat energieker te worden, gestructureerder en meer rust te creëren. Martine heeft daar zeker goede tools voor aangeboden."

Hanneke 

"Ik vond de challenge, toegankelijk, leerzaam en leuk om te doen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in bepaalde situaties die voor mij een reminder waren om de puntjes op de i te zetten. Ik heb ook gelijk actiepunten uitgevoerd op de verkregen inzichten, zoals werkschema en privé schema aanpassen, balans tussen ontspanning en belasting en met dierbare mensen gesproken over mijn gevoelens.
Lieve Martine ik dank je hiervoor!!"

Bianca

"De challenge heeft me veel inspiratie en inzichten gegeven. De opdrachten zijn leuk en nemen weinig tijd in beslag én sporen je aan tot doen. Daardoor heb ik al een aantal veranderingen kunnen aanbrengen in mijn privéleven die zorgen voor meer rust!"

Pauline

"Wat een ontzettend leuk programma heb je de afgelopen 7 dagen in elkaar gezet voor mij/ons! De videofilmpjes vond ik heel persoonlijk, lief en je straalde 'n betrokkenheid uit die me raakte. Jij doet werk waar jezelf ook gelukkig van wordt. Dat straal je gewoon uit! Ook je woordkeus, niet ingewikkeld, gewoon alsof je persoonlijk met mij sprak. 
 
Ik ben me er ook weer bewust van geworden dat de momenten  van meditatie, schrijven, sporten en mezelf even terugtrekken uit de hectiek van alledag niet alleen dienen om mijn omgeving te laten weten dat ik niet onbeperkt beschikbaar ben (ook heel belangrijk!) maar ook om in balans te blijven en niet teveel mijn hoofd de hoofdrol te laten spelen. Kortom: bedankt lieve Martine, voor deze boost de afgelopen week."
 

Marjo

"Because when you stop & look around, this life is pretty amazing"

Wat gaan we doen?

De Radical Selfcare Challenge is gratis en volledig online te volgen.

Als je je vandaag inschrijft, dan ontvang je maandag de eerste mail en dan gaan we van start!

Vervolgens ontvang je gedurende 7 dagen elke dag een mail met een audio-opname, een PDF met een opdracht, of iets om over na te denken ter inspiratie. Hoe kun je naar dit thema kijken, hoe kun je dit (meer) voor jezelf inzetten?

Ook deel ik mijn eigen ervaring en geef ik je tips over alles wat ik leerde in de meer dan 20 jaar waarin ik bezig ben met het thema zelfontwikkeling.

MELD JE HIERONDER (gRATIS) aAN vOOR DE CHALLENGE

!
!

.

Terms and Conditions checkbox is required.

Je gegevens zijn veilig en uitschrijven van de nieuwsbrief ( max. 2 per maand) is eenvoudig.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

"Zeg nooit ooit"

- Martine de Troije

Scroll naar boven