The Purpose Podcast 1 - Interview met Mirjam Spitholt

Sparkle Training Coaching Mirjam Spitholt
Mirjam is docent gelukskunde aan de Saxion Hogeschool én econoom. Naast haar 25 jaar ervaring in het onderwijs, geeft ze ook trainingen in het bedrijfsleven.

Naast het geven van bedrijfseconomische vakken ontwikkelde ze het vak gelukskunde, waar ze met veel plezier les in geeft. Omdat ze een echte, zoals ze het zelf noemt, seeker en shaker is, had ze het tijdens de economielessen al vaak over de grote levensvragen met de studenten en merkte dat hier veel behoefte aan was én dat het haar persoonlijk energie opleverde.
In het bedrijfsleven geeft Mirjam trainingen gericht op het verbeteren van de communicatie en het aanspreken van je innerlijke kracht.

In deze podcast gaan we uitgebreid in op het onderwerp purpose; wat is het en hoe ontdek je het. Wat gebeurt er als je er niet naar op zoek gaat? Hoe word je docent gelukskunde als je econoom bent. En...is je why, je purpose, 1 ding, of kun je er meerdere hebben? Het werd een heel leuk gesprek, waarin Mirjam veel van haar wijze lessen en inzichten deelt.

Heel veel luisterplezier en tot bij de volgende aflevering!

Meer over Mirjam vind je op www.mirjamspitholt.nl

Scroll naar boven