We zaten er helemaal klaar voor…

IMG_9267

Vandaag was het zover. De start van de Office Challenge! We zijn gestart met 800 enthousiaste deelnemers, waar ik super dankbaar voor ben!

Afgelopen weekend was het laatste weekend voor de aftrap. En we zaten er helemaal klaar voor; nog even een nieuwsbrief hier, social media posts daar. Alles voor de laatste eindsprint van inschrijvingen.

Maar toen gebeurde er zoiets groots vrijdagavond in Parijs, dat onze posts en verhalen even helemaal niet op z’n plek voelden, op tijdlijnen van rouw. Vreselijk wat er is gebeurd. Nog steeds stil van. En tegelijkertijd vroeg ik me af; waar gaat dit heen? Wat kunnen we doen? Wat kan ik doen?

Ik had het dit weekend ook met mijn kindjes over dit drama. Want hoe graag ik ze dit ook bespaar en ze hier ver weg van wil houden, is het wel de waarheid. Zij zien de krant met grote koppen ook op de mat vallen, zien de beelden ook voorbij komen en zien wat het doet met grote mensen. Maar wat vertel je hen dan?

Wat wij wel vaker doen, is een kaartje trekken. Voor het slapengaan, bij het opstaan. Vinden zij (en ik) leuk, het heeft iets magisch en soms geeft het net dat antwoord waar je op zat te wachten. Zo ook dit weekend. Want weet je wat ze trokken? ‘Kies voor de situatie waarin jij je licht het helderst kunt laten schijnen.’ BAM. Wat voor een mooier haakje heb je nodig om uit te leggen wat wij w?l kunnen doen? Stralen! That’s it. Zoveel als je kunt. En met jouw lichtje weer het volgende lichtje aansteken. Zoveel als we kunnen.

En dat is tegelijkertijd de reden dat we zondag voorzichtig aan toch de draad weer oppakten. Want het onderwerp licht, dat staat al weken centraal in onze Office Challenge. Wij gunnen iedereen een fijne, prettige en veilige kantooromgeving, waarin je vanuit passie, talent en echte verbinding met elkaar samenwerkt. Waarin ieder zijn of haar lichtje laat schijnen. En als dat het kleine steentje is dat wij bij kunnen dragen aan een mooiere wereld, dan ga ik daar in ieder geval met heel mijn hart voor.

[social_warfare]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven