UWV WERKFIT

Traject

jouw hooggevoeligheid als jouw absolute KRACHT!

✔️      Je bent even vastgelopen
✔️      Je zit, bewust of ongewild, ‘in between jobs’
✔️      Je ontvangt momenteel een WW- of ZW-uitkering van het UWV

 

Lees dan verder!

Het UWV biedt graag nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen. Dat nieuwe perspectief is in dit geval de impact die hooggevoeligheid kan hebben op je werk. Op het soort werk dat je leuk vindt, een werkplek die bij je past en een werkomgeving waarin jij gedijt.

Over hooggevoeligheid is nog veel te weinig bekend, er rust een taboe op, of er wordt onzin over gesproken. Hoogtijd om hier verandering in te brengen, zodat het onbenutte potentieel dat in heel veel hooggevoeligen verborgen ligt, optimaal tot uiting kan komen.

Hooggevoelige mensen zijn de meest loyale en hardwerkende werknemers, met oog voor het grotere geheel die echt een verschil kunnen maken in een organisatie, mits ze de juiste omgeving voor zichzelf creëren en/of voor ze gecreëerd wordt. Dáárom is het zo belangrijk dat we hooggevoelige mensen ‘werkfit’ maken.

 

BEN JE UITGEVALLEN DOOR: 

 • Burn-out
 • Bore-out (hooggevoelige én hoogbegaafde mensen)
 • Depressie
 • Onbegrepen psychische en somatische klachten
 • CVS
 • Fybromyalgie

EN ZIJN DIT VOOR JOU BELANGRIJKE THEMA'S:

 • Hooggevoeligheid en zelfzorg
 • Persoonlijke eigenschappen
 • talenten/kwaliteiten/eigenheid/competenties
 • Persoonlijke waarden
 • Interesses
 • Werkcontext; wat past?
 • Waar, wie, hoe de stap naar werk te zetten?

Na een klikgesprek ga jij in contact met jouw contactpersoon van het UWV en na akkoord gaan we samen aan de slag. Het traject vindt plaats in fases; de intake, de verdieping en de afrondende fase en verdiepende vragen als wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat besluit ik, waar vind ik dat en hoe kom ik daar, vormen de basis van een traject.

Uitgebreid kleurenpalet
Een traject is altijd maatwerk. Naast traditionele coaching maak ik gebruik van een uitgebreide mix van tools, denk aan; KATA, mindfulness & visualisatie, Human Design, EFT, Heartmath, transformatief & intuïtief coachen, outdoor-coaching, transactionele analyse, ladder van zelfvertrouwen, creatieve reflectieopdrachten etc. Het werken met de combinatie van body & mind maakt dat blokkades weer gaan stromen.

HOOGGEVOELIG HEEL GEWOON

Ik ben voor deze trajecten verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon, hét opleidingsinstituut en kenniscentrum in Nederland op het gebied van hoogsensitiviteit, dat zich bezighoudt met het opleiden van professionals in het onderwijs, de zorg en HR en daarnaast onderzoek en kennis over hooggevoeligheid toegankelijk maakt voor iedereen.

Wetenschappelijk funderen, ervaringsgericht leren en praktijkgericht werken zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Als leverancier van het UWV zetten we ons in voor een plek voor hooggevoeligheid op de werkvloer. Samen met ons netwerk van hoogggevoeligheidsdeskundigen bieden we diverse vormen van coaching aan door het hele land.

Ontwerp zonder titel (3)

'You often feel tired, not because you have done too much, but because you've done too little of what sparks a light in you...'

-unknown

 

WAT GAAN WE DOEN EN WAT lEVERT hET oP?

Voor UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten.

Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, neem contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Heb je vragen? Laat het mij weten of neem contact op met: info@hooggevoeligheelgewoon.nl of T: 05 70 64 30 53.

Keurmerk-hooggevoelig-heel-gewoon-hooggevoeligheidsdeskundige
hsp

Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden.

 Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige 'bumpy ride'.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn 'WHY' is helder en ik leef er weer naar!

Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡
Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft✨

Hanneke

En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen. #coaching #inspiration #sparkle

Nina

Net gescheiden, “te” goed lopend bedrijf, medicijn verslaving, overgewicht, zwaar overprikkeld, bijna 50 en behoorlijk de weg kwijt.

Via via had ik iets over HSP gehoord, Dr. Google eens gevraagd, hier en daar het één en ander over gelezen, herkenbaar, maar ik was nog niet overtuigd.

Op zoek gegaan naar professionele hulp, en zo (online) Martine tegen het lijf gelopen.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ik hier moest zijn.

Zij kon mij alles leren over HSP en hoe daar mee om te gaan.

Even slikken van de prijs van het 1 op 1 coaching traject, en toch besloten mezelf dat voor mijn verjaardag cadeau te doen.

Dat besluit kan op het lijstje van de betere besluiten, alle moeite, tijd en geld meer dan waard.

Samen, heel intensief, mijn verleden, heden en mijn toekomst mooi op een rij gezet en in het licht van het HSP nog eens beter bekeken.

Dat ik HSP, HSS, HB, strong willed en extravert ben staat voor mij inmiddels volledig buiten kijf :-).

Martine heeft mij laten zien welke keuzes ik daarin kan en maken om het leven voor mij mooier te maken. Leefbaarder zeg maar.

Tijdens het traject liep ik tegen een aantal behoorlijke obstakels aan, zowel privé als zakelijk. Haar nuchtere, rustige en professionele ondersteuning maakte van deze obstakels prachtige leermomenten, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan zal hebben.

Haar enorme kennis op het gebied van HSP maakte haar voor mij een vraagbaak voor letterlijk alles wat me te binnen schoot tijdens het traject, evenals haar kennis en ervaring over allerlei andere zaken met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze kwam met onverwachte voorzetten die scoren voor mij super simpel maakte.

Ze begreep mij, kon mij volgen en wist me altijd weer op het juiste spoor te zetten waardoor ik verder kan met mijn ontdekkingsreis.

Inmiddels ben ik van de medicatie af, heb ik balans gevonden in mijn voeding en daarmee in mijn gewicht, ben ik losgekomen van mijn bedrijf, die me vooral veel energie kostte en ga ik komend jaar iets heel anders doen en heeft er een verdieping plaatsgevonden in mijn (persoonlijke) relaties.

Kortom, ik heb de weg weer teruggevonden!

Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug op het traject.

-Mathilde

Dankzij het traject en de coaching van  Martine ben ik afgelopen maanden dichter  bij mijzelf gekomen; ik heb ontdekt waar mijn hart echt harder van gaat kloppen. Afgelopen jaren had ik regelmatig last van een knagend, onbestemd gevoel in mijn werk. En liep ik wat betreft mijn energie en kracht steeds leeg. Door meer te leren over HSP kan ik nu mijn sensitiviteit als positief talent zien en anders inzetten en heb ik met verschillende tools meer balans in inspanning en ontspanning.


Martine heeft mij ook laten ervaren hoe goed het kan zijn om door je angst heen te gaan, om ook echt in actie te komen. Maar ook om te kunnen gaan met ‘het soms even niet weten’ en de controle los te laten.
Martine voelde haarfijn aan wanneer er extra aandacht nodig was voor the mind of voor het lichaam. En heeft een gereedschapskist vol fijne oefeningen en methodieken die je een stap verder brengen of juist even rust geven om op te laden. Zij creëert een warme en veilige sfeer met oprechte aandacht. Ik ben heel dankbaar dat ik Martine heb leren kennen en zij mij de afgelopen maanden op weg heeft geholpen.

Ik ga met nieuwe schoenen verder op avontuur!

Annick

Zoekende, verdwaald, rusteloos, moe, vast in een druk leven met gezin en werk. Een denderende trein zonder stops. Wat is er met mij aan de hand?

Martine heeft mij weer leren voelen, uit m’n hoofd naar mijn hart. Daar haalde we samen de antwoorden op mijn vragen. Om vervolgens te vliegen op een andere frequentie vol verlichting en in vertrouwen.

Jolanda

Scroll naar boven